Çaykur Rizespor Hazırlık Maçında Kutaisi’yi 3-2 Mağlup Etti

Çaykur Rizespor Hazırlık Maçında Kutaisi’yi 3-2 Mağlup Etti
Çaykur Rizespor, Erzurum’da oynadığı ve 3. hazırlık maçında Gürcistan ekibi FC Torpedo Kutaisi’yi 3-2 mağlup etti.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdürüyor. Yeşil Mavili ekip hazırlıklarını srdürdüğü Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynadığı ve 3 kez öne geçtiği 3. hazırlık maçında Gürcistan Erovnuli Liga ekiplerinden FC Torpedo Kutaisi’yi 3-2 mağlup etti.

Yeşil Mavililerin gollerini 3 ve 50. dakikada Farouk Miya ile 90. dakikada Deniz Hümmet kaydederken, Gürcü takımın golleri 45 ve 56. dakikada geldi.

Yeşil Mavililer, karşılaşmaya, Tarık Çetin, Alberk Koç, Seyfettin Anıl Yşaar, Sefa Yılmaz, Bahadır Öztürk, Benhur Keser, Mithat Pala, Faruku Miya, Kubilay Kantsızkuş, Gökhan Gönül ve Enriko Papa onbiri ile çıktı.

İkinci yarının değişik dakikalarında ise Sefa Yılmaz - Yannick Bloasie, Alberk Koç - Aziz Aksoy, Papa - Koray Altınay, Bahadır Özturk - Selim Ay, Benhur - Efe Tecimer, Mithat Pala - Alper Potuk, Tarık Çetin- Zafer Görgen, Mia - Mahsun Çapkan, Alper Potuk - Deniz Hümmet, Kubilay Kanatsızkuş - Ronaldo Mendes, Gökhan Gönül - Güvenç Usta değişiklikleri yapıldı.

Erzurum’daki ilk hazırlık maçında İttifak Holding Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Yeşil Mavililer, kampın 2. Hazırlık maçında Atakaş Hatayspor’u 3-1 mağlup etmişti.

Çaykur Rizespor, 4. Hazırlık maçında 22 Temmuz Cuma günü BB Erzurumspor ile karşılaşacak.

caykur-rizespor-erzurumda-oynadigi-3-hazirlik-macinda-gurcistan-ekibi-fc-torpedo-kutaisiyi-3-2-maglup-etti-1.jpgcaykur-rizespor-erzurumda-oynadigi-3-hazirlik-macinda-gurcistan-ekibi-fc-torpedo-kutaisiyi-3-2-maglup-etti-3.jpgcaykur-rizespor-erzurumda-oynadigi-3-hazirlik-macinda-gurcistan-ekibi-fc-torpedo-kutaisiyi-3-2-maglup-etti-4.jpgcaykur-rizespor-erzurumda-oynadigi-3-hazirlik-macinda-gurcistan-ekibi-fc-torpedo-kutaisiyi-3-2-maglup-etti-6.jpgcaykur-rizespor-erzurumda-oynadigi-3-hazirlik-macinda-gurcistan-ekibi-fc-torpedo-kutaisiyi-3-2-maglup-etti-7.jpgcaykur-rizespor-erzurumda-oynadigi-3-hazirlik-macinda-gurcistan-ekibi-fc-torpedo-kutaisiyi-3-2-maglup-etti-13-001.jpgcaykur-rizespor-erzurumda-oynadigi-3-hazirlik-macinda-gurcistan-ekibi-fc-torpedo-kutaisiyi-3-2-maglup-etti-8-001.jpgcaykur-rizespor-erzurumda-oynadigi-3-hazirlik-macinda-gurcistan-ekibi-fc-torpedo-kutaisiyi-3-2-maglup-etti-9-001.jpgcaykur-rizespor-erzurumda-oynadigi-3-hazirlik-macinda-gurcistan-ekibi-fc-torpedo-kutaisiyi-3-2-maglup-etti-10.jpgcaykur-rizespor-erzurumda-oynadigi-3-hazirlik-macinda-gurcistan-ekibi-fc-torpedo-kutaisiyi-3-2-maglup-etti-11.jpgcaykur-rizespor-erzurumda-oynadigi-3-hazirlik-macinda-gurcistan-ekibi-fc-torpedo-kutaisiyi-3-2-maglup-etti-12.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum