Çaykur Rizespor ile Yardımcı Kardeşlerin acı günü

Çaykur Rizespor ile Yardımcı Kardeşlerin acı günü
Hasan Kemal ve Servet Yardımcı kardeşlerin dayısı, Çaykur Rizespor’un eski futbolcularından Ethem Karamahmutoğlu hayatını kaybetti.

23. Dönem AK Parti İstanbul milletvekili, Milli Savunma Bakanlığı Eski Bakan Yardımcısı ve Çaykur Rizespor Eski Başkanlarından Hasan Kemal Yardımcı ile kardeşi UEFA Yönetim Kurulu üyesi ve eski geçici Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Servet Yardımcı’nın dayısı Çaykur Rizespor’un eski futbolcularından Ethem Karamahmutoğlu hayatını kaybetti.

Çaykur Rizespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, Eski Kulüp Başkanlarından Hasan Kemal Yardımcı ile eski Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Yardımcı’nın dayısı, dernek üyesi Vural Karamahmutoğlu’nun abisi olan Yeşil Mavili eski futbolculardan Ethem Karamahmutoğlu’nun hayatını kaybettiği duyuruldu.

Açıklamada, Karamahmutoğlu’nun cenazesinin 25 Haziran Pazar günü İkindi Namazını müteakip Rize merkeze bağlı Gündoğdu Hamidiye Camiinde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedileceği kaydedildi.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.