Çaykur Rizespor Karadeniz Derbisine Hazır

Çaykur Rizespor Karadeniz Derbisine Hazır
Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in 5. Haftasında sahasında oynayacağı Yılport Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto 1. Lig’in 5. Haftasında Çaykur Rizespor ile Yılport Samsunspor, ÇAYKUR DİDİ Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 11 Eylül Pazar günü Rize’de oynanacak olan Karadeniz Derbisi saat: 16.30’da başlayacak.

Yeşil Mavililer, evinde oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri’nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Top kapmaca ile devam eden antrenman taktik çalışması ile son buldu.

Antrenmanın ardından kampa giren Yeşil Mavililerin kamp kadrosunda şu oyuncular yer aldı: Kaleciler Tarık ve Zafer ile Gökhan Gönül, Kerem Kalafat, Bahadır Öztürk, Emirhan Topçu, Anıl Yaşar, Ercan Coşkun, Koray Altınay, Srdan Grahovac, Mithat Plaa, Enriko Papa, Alper Potuk, Sefa Yılmaz, Efe Tecimer, Benhur Keser, Emircan Altıntaş, Van Den Hurk, Farouk Miya ve Kubilay Kanatsızkuş.

caykur-rizesporantrenmani-2.jpgcaykur-rizesporantrenmani-4.jpgcaykur-rizesporantrenmani-3.jpgcaykur-rizesporantrenmani-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.