Çaykur Rizespor Kulübü'nden Minik Yiğit'in Ailesine Geçmiş Olsun Ziyareti

Çaykur Rizespor Kulübü'nden Minik Yiğit'in Ailesine Geçmiş Olsun Ziyareti
Çaykur Rizespor Kulübü'nde teknik direktör, futbolcular ve yöneticiler antrenman sonrası Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek dün kaza geçiren minik futbolcu Yiğit Demirel’in ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Çaykur Rizespor Kulübü'nde teknik direktör, futbolcular ve yöneticiler. üzerine kale direğinin devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören minik futbolcu Yiğit Demirel’in ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig 17. haftasında 10 Aralık Cumartesi günü Tuzlaspor ile İstanbul'da karşılaşacak. Rize’deki hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil Mavililerde ısınmanın ardından çabukluk ve koordinasyon çalışması yapan Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın öğrencileri antrenmanı çift kale maçla bitirdi.

Antrenman sonrası Yeşil Mavili futbolcu, teknik direktör ve yönetici kadrosu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek dün kaza geçiren minik futbolcu Yiğit Demirel’in ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Öte yandan deplasman kadrosu açıklanan Yeşil Mavililerde sakatlık dönüşü antrenmanlara başlayan Grohovac ve Mendes deplasmana götürülmeyecek. Atmacalar 9 Aralık Cuma günü 09.00’da deplasmana hareket edecek ve maç öncesi son antrenmanını İstanbul’da yapacak.

10 Aralık Cumartesi günü saat 13.30’da  oynanacak karşılaşmayı Balıkesir bölgesinden A klasman hakemi Adnan Deniz Kayatepe yönetecek.

caykur-rizespor-kulubunde-teknik-direktor-futbolcular-ve-yoneticiler-dun-kaza-geciren-minik-futbolcu-yigit-demirel-ailesine-hastanede-gecmis-olsun-ziyareti-1.jpgcaykur-rizespor-kulubunde-teknik-direktor-futbolcular-ve-yoneticiler-dun-kaza-geciren-minik-futbolcu-yigit-demirel-ailesine-hastanede-gecmis-olsun-ziyareti-2.jpgcaykur-rizespor-kulubunde-teknik-direktor-futbolcular-ve-yoneticiler-dun-kaza-geciren-minik-futbolcu-yigit-demirel-ailesine-hastanede-gecmis-olsun-ziyareti-3.jpgcaykur-rizespor-kulubunde-teknik-direktor-futbolcular-ve-yoneticiler-dun-kaza-geciren-minik-futbolcu-yigit-demirel-ailesine-hastanede-gecmis-olsun-ziyareti-4.jpgcaykur-rizespor-kulubunde-teknik-direktor-futbolcular-ve-yoneticiler-dun-kaza-geciren-minik-futbolcu-yigit-demirel-ailesine-hastanede-gecmis-olsun-ziyareti-5.jpgcaykur-rizespor-kulubunde-teknik-direktor-futbolcular-ve-yoneticiler-dun-kaza-geciren-minik-futbolcu-yigit-demirel-ailesine-hastanede-gecmis-olsun-ziyareti-6.jpgcaykur-rizespor-kulubunde-teknik-direktor-futbolcular-ve-yoneticiler-dun-kaza-geciren-minik-futbolcu-yigit-demirel-ailesine-hastanede-gecmis-olsun-ziyareti-7.jpgcaykur-rizespor-kulubunde-teknik-direktor-futbolcular-ve-yoneticiler-dun-kaza-geciren-minik-futbolcu-yigit-demirel-ailesine-hastanede-gecmis-olsun-ziyareti-8.jpgcaykur-rizespor-kulubunde-teknik-direktor-futbolcular-ve-yoneticiler-dun-kaza-geciren-minik-futbolcu-yigit-demirel-ailesine-hastanede-gecmis-olsun-ziyareti-9.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum