Çaykur Rizespor Lider Eyüpspor'u Deviremedi

Çaykur Rizespor Lider Eyüpspor'u Deviremedi
Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig'in 9. haftasında sahasında oynadığı maçta lider Eyüpspor ile golsüz berabere kaldı.

Spor Toto 1. Lig’de 6. sırada yer alan Çaykur Rizespor ile lig lideri Eyüpspor, Çaykur Didi Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşma başladığı gibi golsüz berabere tamamlandı. Bu sonuçla Çaykur Rizespor’un puanı 13, Eyüpspor’un ise 18 oldu.

Yeşil Mavililer, 10 ve 11. Hafta maçlarını deplasmanda oynayacak. 10. Haftada Manisa’da Manisa Futbol Kulübü’ne konuk olacak olan Çaykur Rizespor, 11. Haftada ise Balıkesir deplasmanında Beyçimento Bandırmaspor ile karşılaşacak. Rize ekibi 2 haftalık deplasmanın ardından Rize’de Erzurum FK ile lig mücadelesine devam edecek.

Öte yandan Çaykur Rizespor, bu sezon evinde ilk kez bir karşılaşmayı gol atamadan tamamladı. 

Çaykur Rizespor: 0 - Eyüpspor: 0

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Yiğit Arslan, Hüsnü Emre Çelimli, Gökmen Baltacı

Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Kerem Kalafat, Bahadır Öztürk, Emirhan Topçu, Alberk Koç (Dk.83 Ercan Coşkun), Koray Altınay, Mithat Pala, Sefa Yılmaz (Dk.83 Deniz Hümmet), Alper Potuk (Dk.90 Papa), Benhur Keser (Dk.74 Emircan Altıntaş), Kubilay Kanatsızkuş (Dk.90 Hurk)

Eyüpspor: Harun Tekin, Cenk Ahmet Alkılıç (Dk.88 Mete Kaan Demir), Uğur Demirok, Claro, Ömer Bayram, Sinan Kurt (Dk.66 Taşkın İlter), İbrahim Akdağ (Dk.88 Ahmet İldiz), Sekidika (Dk.46 Babel), Recep Niyaz, Dibba (Dk.66 Murat Uçar), Emeka Eze

Sarı kartlar: Dk.15 Sefa Yılmaz, Dk.78 Koray Altınay (Çaykur Rizespor) Dk.29 Sekidika, Dk.90+7 Ömer Bayram (Eyüpspor)

Maçtan dakikalar

24. dakikada Alper Potuk'un kullandığı köşe atışında ceza sahası içinde Bahadır Öztürk'ün vuruşu az farkla auta çıktı.

33. dakikada sağ çaprazdan topla ilerleyerek ceza sahasına giren Sekidika'nın vuruşunu kaleci Tarık kornere çeldi.

50. dakikada Mithat Pala'nın ceza sahası içinden şutuyla seken topun Eyüpsporlu Sinan Kurt'un eline çarptığı itirazları üzerine hakem Yiğit Arslan, VAR'a gitti. VAR incelemesinde bulunan hakem Yiğit Arslan, topun Sinan Kurt'un eline çarpmadığına karar vererek oyuna devam dedi.

85. dakikada ceza sahası dışından Recep’in şutunda top az farkla yandan auta çıktı.

caykur-rizespor-eyupspor-maci-2.jpgcaykur-rizespor-eyupspor-maci-1.jpgcaykur-rizespor-eyupspor-maci-3.jpgcaykur-rizespor-eyupspor-maci-4.jpgcaykur-rizespor-eyupspor-maci-6.jpgcaykur-rizespor-eyupspor-maci-5.jpgcaykur-rizespor-eyupspor-maci-7.jpgzavendikli-mustafa-yildiz-hocaefendiyi-anma-programi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum