Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Korkmaz, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Korkmaz, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceledi.

Haber kategorisinde Doğukan Keskinkılıç'ın "Gece uçuşu", çevre ve yaşam kategorisinde Bestami Bodruk'un "Bal festivali" başlıklı fotoğraflarını seçen Korkmaz, spor kategorisinde ise Evrim Aydın'ın "Arjantin yola devam ediyor" karesine oy verdi.

Korkmaz, AA'nın yaptığı çalışmalarla önemli işlere imza attığını vurgulayarak, emeği geçenlere teşekkür etti.

Her kategoride birer fotoğrafı değerlendirdiğini belirten Korkmaz, "Hepsi güzel ve etkileyici fotoğraflar. Spor, yaşam ve haberde bana göre anlamlı fotoğrafları değerlendirme şansım oldu. Kazananları da kazanamayanları da tebrik ediyorum. Çünkü çok büyük emekler sarf edilmiş. Hepsinde ayrı bir sanat var. Sanat bambaşka bir şey. Sanat bir ülkenin aydınlığıdır. Bu uğurda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

caykur-rizespor-teknik-direktoru-bulent-korkmaz-aanin-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum