Çaykur Rizespor ve Pazarspor'un Kupadaki Rakibi Belli Oldu

Çaykur Rizespor ve Pazarspor'un Kupadaki Rakibi Belli Oldu
Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda Boyabat 1868 Spor ele karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı. Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda Boyabat 1868 Spor ile eşleşti. Pazarspor ise Ankaraspor ile eşleşti.

Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen'in açılış konuşmasını yaptığı kura çekimi; 1. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can ile Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Kura çekimi törenine kulüp başkan ve yöneticileri de katıldı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda müsabakalar tek maç eleme sistemine göre oynanacak. Yeşil Mavililer'in maçı Rize'de oynanacak.

Rize temsilcisi Pazarspor ise Ankaraspor ile eşleşti. Bu maç Ankaraspor’un sahasında oynanacak.

3. eleme turunda 68 takım seri başı sistemine göre eşleşirken Çaykur Rizespor, bu turda seri başı takımlar arasında yer almıştı.

Kupada, Adanaspor – Orduspor ile eşleşirken, Samsunspor - Muş 1984 Muşspor, Giresunspor - Amasyaspor FK, Balıkesirspor - Yeşilyurt Ofspor, Bucaspor - Artvin Hopaspor, Uşakspor – Gümüşhane, Galatasaray – GMG Kastamonuspor eşleşmeleri gerçekleşti.

Karşılaşmalar 18-19 ve 20 Ekim'de seri başı takımların sahasında oynanacak.

ZTK 3. Eleme Turu eşleşmeleri şöyle:

ztk-3-eleme-turu-kuralari-cekildi.jpgztk-3-eleme-turu-kuralari-cekildi-001.jpg

ziraat-turkiye-kupasi-3-tur-kuralari-cekildi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.