Çaykur Rizespor ve Pazarspor’un Ziraat Türkiye Kupası’na Katılacağı Eleme Turu Belli Oldu

Çaykur Rizespor ve Pazarspor’un Ziraat Türkiye Kupası’na Katılacağı Eleme Turu Belli Oldu
TFF 3. Lig'de yer alan Pazarspor ile Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Çaykur Rizespor’un 2023-2024 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası’na kaçıncı eleme turundan itibaren katılacakları belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2023-2024 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası tarihleri ve kulüplerin turlara göre katılım durumları açıkladı. Buna göre Pazarspor kupaya 1. Eleme Turundan, Çaykur Rizespor ise 4. Eleme Turundan Trabzonspor, Yilport Samsunspor, Pendikspor, Başakşehir ve Karagümrük ile birlikte katılacak.

TFF’den yapılan açıklamaya göre, kupada ön eleme turu 17 Eylül Pazar günü oynanacak maçlarla başlayacak. Pazarspor’un da yer alacağı 1. eleme turu karşılaşmaları 26, 27 ve 28 Eylül tarihlerinde oynanacak.

2. Eleme turu 11, 12 ve 13 Ekim’de, 3. eleme turu maçları ise 31 Ekim, 1 ve 2 Kasım'da oynanacak.

Çaykur Rizespor’un da yer alacağı 4. eleme turu maçları 5, 6 ve 7 Aralık tarihlerinde, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de yer alacağı 5. eleme turu karşılaşmaları ise 9, 10 ve 11 Ocak tarihlerinde oynanacak.

6, 7 ve 8 Şubat'ta Son 16 turu maçlarının oynanacağı Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final karşılaşmaları ise 27, 28 ve 29 Şubat tarihlerinde yapılacak.

TFF, yarı final ve final maçlarının tarihlerinin ise daha sonra açıklanacağını belirtti.

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.