Çaykur Rizespor’da Karadeniz Derbisi Hazırlıkları Başladı

Çaykur Rizespor’da Karadeniz Derbisi Hazırlıkları Başladı
Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında evindeki Karadeniz Derbisinde Trabzonspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Kümede kalma mücadelesi içerisindeki iki takımdan Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 29. Haftasında deplasmanda Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup olarak kümede kalma ümidini iyiden iyiye zayıflattı.Son 7 haftadır galibiyeti alamayarak 19. sıraya demirleyen ve ligde kalabilmesi için son 9 maçından en az 6 galibiyete ihtiyacı bulunan Yeşil Mavililer, Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından kente dönerek 18 Mart Cuma günü saat 20:00’da Çaykur Didi Stadyumu’nda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Isınmanın ardından ilk 11’de yer alan futbolcular spor salonunda bireysel çalışırken diğer oyuncular çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

caykur-rizesporda-karadeniz-derbisi-hazirliklari-basladi-9.jpgcaykur-rizesporda-karadeniz-derbisi-hazirliklari-basladi-6.jpgcaykur-rizesporda-karadeniz-derbisi-hazirliklari-basladi-7.jpgcaykur-rizesporda-karadeniz-derbisi-hazirliklari-basladi-1.jpgcaykur-rizesporda-karadeniz-derbisi-hazirliklari-basladi-2.jpgcaykur-rizesporda-karadeniz-derbisi-hazirliklari-basladi-3.jpgcaykur-rizesporda-karadeniz-derbisi-hazirliklari-basladi-4.jpgcaykur-rizesporda-karadeniz-derbisi-hazirliklari-basladi-5.jpg