Çaykur Rizespor'dan 17 Yıl Sonra Trabzonspor'a Aynı Tarife

Çaykur Rizespor'dan 17 Yıl Sonra Trabzonspor'a Aynı Tarife
Çaykur Rizespor, Süper Lig'de 17 yıl sonra Trabzonspor'u ligde her iki maçta da mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı. Bu sonuçlarla Çaykur Rizespor, Trabzonspor'a karşı 2006-2007 sezonundan sonra aynı sezonda ilk kez 2 maçta da galip geldi.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'de Trabzonspor'a karşı aldığı 2 galibiyetle tarihi bir başarı elde etti. 17 yıl aradan sonra Trabzonspor'u deplasmanda mağlup eden Rizespor, bu sezon sahasında da Bordo Mavilileri yenmeyi başardı.

Rizespor, 3. haftada Trabzon'da oynanan maçı 3-2 kazanırken, 22. haftada bu akşam Rize'de oynanan maçı da 1-0 kazandı.

2006-2007 sezonunda da Rizespor, Trabzonspor'u iki maçta da mağlup etmişti. Trabzon'da 1-0, Rize'de ise 3-2 kazanan Rizespor, bu sezonki galibiyetlerle birlikte 17 yıl sonra bu başarıyı tekrarladı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
13 Yorum