Çaykur Rizesporlu Milli Judocu Balkanları “ESİR” Aldı

Çaykur Rizesporlu Milli Judocu Balkanları “ESİR” Aldı
16-17 Haziran 2018 tarihleri arasında Romanya’nın Sibiu kentinde düzenlenen Gençler Judo Balkan Şampiyonası'nda Rizeli Milli Judocu Kübra Nur Esir, Gençler Balkan Şampiyonu olarak Altın madalyanın sahibi oldu.

Milli forma altında +78 kiloda mücadele eden Çaykur Rizesporlu Milli Judocu Kübra Nur Esir, şampiyonanın son gününde altın madalya için tatamiye çıktı. Rakibini mağlup eden Kübra Nur Esir’in birinci olarak altın madalya kazandığı Gençler Balkan Şampiyonası’nın zirvesine Ay-yıldız damgası vuruldu. Kadın judokalarımız toplamda 4 altın 5 gümüş ve 2 bronz ile birinci olurken, erkek judokalarımız iki günlük mücadele sonunda 3 altın bir gümüş ve 3 bronz madalya ile ikinci sırada yer aldı.

Çaykur Rizespor Kulubü, Türk Milli Forması altında sergilediği performans ve elde ettiği Gençler Judo Balkan Şampiyonluğu dolayısıyla Milli Judocusu Kübra Nur Esir’i kutladı. Yeşil Mavili Kulubün resmi internet sayfasından yayımlanan tebrik mesajında ise “Sporcumuzu başarılarından ötürü tebrik ediyoruz “ denildi.

kubranur-esir-rizeli-sporcu-(2).jpgkubranur-esir-rizeli-sporcu-(3).jpgkubranur-esir-rizeli-sporcu-(1).jpg