ÇAYKUR Yaş Çay Parası ve Organik Fark Ödemelerini Yapıyor

ÇAYKUR Yaş Çay Parası ve Organik Fark Ödemelerini Yapıyor
ÇAYKUR, 30 Kasım 2023 Perşembe günü Ekim ayı yaş çay parası ile Ağustos ayına ait organik çay fark ödemelerini üreticilerin banka hesaplarına aktaracak

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 2023 yılı içerisinde üreticilerden aldığı yaş çaya ait ödemeleri Perşembe günü tamamlayacak.

ÇAYKUR’un Ekim ayı yaş çay parası ile Ağustos ayına ait organik çay fark ödemelerini 30 Kasım Perşembe günü üreticilerin banka hesaplarına aktaracağı, üreticilerin ise 1 Aralık 2023 Cuma gününden itibaren hesaplarındaki parayı çekebilecekleri öğrenildi.

ÇAYKUR'un Eylül ve Ekim ayına ait organik çay fark ödemelerini ise Aralık ayının sonunda birlikte ödeyeceği ve üreticilere 2023 yılının tüm ödemelerini yeni yıla sarkmadan tamamlayacağı bilgisine ulaşıldı.

ÇAYKUR, 10 Mayıs’ta açtığı 2023 yılı yaş çay sezonunu 27 Ekim 2023 tarihinde kapatmıştı

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.