ÇAYKUR, Yeniden Singapur'da

ÇAYKUR, Yeniden Singapur'da
ÇAYKUR, Dünyanın en fazla ziyaret edilen yerlerinden biri olan Singapur’a ihracat için anlaşma yaptı.

ÇAYKUR ürünlerinin yurt içinde pazar payının artırılması için bir dizi çalışmalar yürüten ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, bir taraftan da ihracata yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

60 dolayında ülkede satışı yapılan ÇAYKUR ürünlerinin daha fazla ülkede yer alması ve Dünya’nın dört bir yanında Türk çayı ile ÇAYKUR ürünlerinin satışının yapılabilmesi için çalışmalarını sürdüren Genel Müdür Vekili Alim, bu kapsamda Pakistan ile görüşmelerini de sürdürüyor. Bu görüşmeler neticesinde önemli mesafe kat eden Alim, diğer taraftan da bayilik sözleşmesi sona eren ülkelerin bayileriyle de görüşmeler yaparak yeni anlaşmalar yapıyor.

Hint Okyanusu'nun sularıyla çevrili bir ada devleti olan Singapur Cumhuriyeti de yeniden anlaşma yapılan ülkeler arasında yer alırken, Genel Müdür Vekili Alim, bu ülkede Marine Supply PTE Ltd. firması ile yeniden anlaşma sağladı.

Firma yetkilileri Cem Karci ve Edita Graphici’yi makamında konuk eden Alim, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu.

ÇAYKUR ürünlerinin Dünya’nın her tarafında yer alması için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirten Alim, yapılan görüşmeler ve anlaşmalar neticesinde yeni pazarlara açılarak hedeflerinin üzerine çıkmaya çalışacaklarını kaydetti.

caykur-yeniden-singapurda.jpg