ÇAYKUR Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Arabacı Atandı

ÇAYKUR Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Arabacı Atandı
ÇAYKUR’da açık bulunan yönetim kurulu üyeliğine Mehmet Arabacı atandı.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR)’un 6. ve son Yönetim Kurulu Üyeliğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Mehmet Arabacı’nın atanmasına ilişkin karar Resmî Gazete’de yayımlandı.

Kararda, “Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet Arabacı atanmıştır.” ifadeleri yer aldı.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’in Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü ÇAYKUR Yönetim Kurulu’nda, Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve AK Parti Rize Eski Milletvekili Hikmet Ayar yer alıyordu.

Açık bulunan son yönetim kurulu üyeliğine bakanlık kontenjanından Mehmet Arabacı’nın atanmasıyla ÇAYKUR’da yönetim kurulu üyelikleri dolmuş oldu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
12 Yorum