ÇAYKUR’dan Tüketiciye: Bayramda Sevdiklerinize ÇAYKUR Çayı Hediye Edin

ÇAYKUR’dan Tüketiciye: Bayramda Sevdiklerinize ÇAYKUR Çayı Hediye Edin
Kurban Bayramında etten sonra hazmı kolaylaştırsın diye içilecek çaylar ÇAYKUR ile daha bir keyifli olacak. ÇAYKUR, sevdiklerine bayram hediyesi alarak bayramı unutulmaz kılmak isteyenlere özel paket hazırladı.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), Kurban Bayramı öncesi sevdiklerine hediye alarak bayramı unutulmaz kılmak isteyenler için özel hediyelik çay paketleri hazırladı.

“Sevdikleriniz için en kıymetli bayram hediyeleri” sloganıyla “Elek Altı”, “Organik Çay” ve “Nadidem Misafir Çayı”nı bayram hediyesi olarak ön planda tüketiciye sunan ÇAYKUR, yeşil, siyah ve organik kategorisindeki tüm çay gruplarını da aynı şekilde en özel hediye seçenekleri olarak vatandaşlara sunuyor.

Dünyada üzerine kar yağan tek çay olma özelliğiyle kar sayesinde doğal olarak dezenfekte olan ve her hangi bir kimyasal ilaca gereksinimi bulunmayan Türk çayının bayramların en özel hediyesi olması için ÇAYKUR tarafından yapılan girişimin amacına ulaşması tüketicinin de sağlıklı çay tüketmesi anlamına geleceği gibi aynı zamanda çayını demleyen ve keyifle içen kişiye de her defasında sizi hatırlatacak yada oturup karşılıklı içeceğiniz çaylara güzel muhabbetler katacaktır.

caykur’dan-tuketiciye-bayramda-sevdiklerinize-caykur-cayi-hediye-edin-53.jpg