ÇAYKUR'dan Üreticiye Güvence: Acele Etmeyelim. Kota Miktarınca Tüm Çayı Alacağız

ÇAYKUR'dan Üreticiye Güvence: Acele Etmeyelim. Kota Miktarınca Tüm Çayı Alacağız
Son yılların en yoğun alım kampanyasını yaşayan ve 13 günde üreticiden 116 bin ton yaş çay satın alan ÇAYKUR’da Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, çay alım yerinden fabrikalara kadar sahada denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, beraberinde, Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş ve ilgili daire başkanları ile birlikte ÇAYKUR’un Pazar ve Fındıklı fabrikalarını ziyaret edip incelemelerde bulundu. Birinci sürgün çay alımlarını kapasite üzerinde sürdürdüklerini bildiren Genel Müdür Vekili Alim, belirlenen kota miktarınca üreticinin tüm çayını alacaklarını belirterek, üreticilere "acele etmeyin" çağrısında bulundu.

ÇAYKUR’DAN GÜVENCE: ACELE ETMEYELİM. KOTA MİKTARINCA TÜM ÇAYI ALACAĞIZ

Tüm fabrikaların üreticileri mağdur etmemek adına maksimum kapasitede çalıştığını belirten Genel Müdür Vekili Alim, yaş çay üreticilerinden acele etmemelerini isteyerek belirlenen kota miktarınca çayı alacakları güvencesinde bulunarak, “Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hasatlık sürecinde sıkıntılı başlayan yaş çay sezonunda üreticilerimizin çaylarını satmaları konusunda sıkıntı yaşamamaları için 47 fabrikamız kapasitesinin üstünde çalışıyor. İnşallah kısa zamanda üreticilerimizin de desteği ile çay alımları noktasında rahatlayacağımıza inanıyorum.” dedi.

genel-mudur-vekili-alim,-fabrika-denetimlerini-siki-tutuyor-(1).jpggenel-mudur-vekili-alim,-fabrika-denetimlerini-siki-tutuyor-(2).jpggenel-mudur-vekili-alim,-fabrika-denetimlerini-siki-tutuyor-(3).jpggenel-mudur-vekili-alim,-fabrika-denetimlerini-siki-tutuyor-(4).jpggenel-mudur-vekili-alim,-fabrika-denetimlerini-siki-tutuyor-(5).jpggenel-mudur-vekili-alim,-fabrika-denetimlerini-siki-tutuyor-(6).jpg