ÇAYKUR’un Engelli ve Eski Hükümlü İşçi Alımı Kura Numaraları Belli Oldu

ÇAYKUR’un Engelli ve Eski Hükümlü İşçi Alımı Kura Numaraları Belli Oldu
ÇAYKUR’un engelli ve eski hükümlü işçi alımına ilişkin başvuru ve kura numarası bilgileri belli oldu.

ÇAYKUR, 4857 sayılı İş Kanununun 30 ncu maddesi gereğince çalıştırılması gereken Engelli ve Eski Hükümlü işçi kontenjanlarındaki noksanlığın tamamlanması için Rize İline bağlı işyerlerinden Cumhuriyet Çay Fabrikası Müdürlüğüne 40 Engelli 27 Eski Hükümlü, Trabzon İline bağlı işyerlerinden Çamlı Çay Fabrikası Müdürlüğüne 8 Engelli 5 Eski Hükümlü, Artvin İline bağlı işyerlerinden Arhavi Çay Fabrikası Müdürlüğüne 9 Engelli 4 Eski Hükümlü ve Giresun İline bağlı işyeri için Tirebolu Çay Fabrikası Müdürlüğüne 4 Engelli 3 Eski Hükümlü olmak üzere, toplam 61 Engelli 39 Eski Hükümlü geçici işçi noter kurası ile işe alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda İŞKUR üzerinden 30 Kasım ile 4 Aralık 2020 tarihleri arasında iş başvuruları alındı.

22 Aralık 2020 Salı günü saat 10.00’da Rize Yenişehir Spor Salonunda gerçekleştirilecek kura çekilişi öncesi ÇAYKUR, başvuru bilgilerini paylaştı. Başvuru bilgisinde yer alan sıra numarasının kura numarası olarak değerlendirileceği öğrenildi.

Buna göre;

Rize Cumhuriyet Çay Fabrikası 40 engelli işçi alımı kadrosuna 780 kişi başvurdu. 27 eski hükümlünün alınacağı kadroya ise 380 kişi başvuruda bulundu.

Arhavi’deki 9 engelli alımı kadrosuna 202 kişi başvuruda bulunurken, 4 eski hükümlünün alınacağı mevsimlik işçi kadrosuna 55 kişi başvuruda bulundu.

Trabzon’daki Çamlı Çay Fabrikası için 8 Engelli alımı kadrosuna 270 kişi başvurdu.

Giresun’daki Tirebolu 4 engelli alımı kadrosuna 116 kişi başvuruda bulundu.

ÇAYKUR İSİM LİSTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ…