ÇBİ'den Kadınlar Günü Sürprizi

ÇBİ'den Kadınlar Günü Sürprizi
Çayeli Bakır İşletmeleri (ÇBİ), çalışanlarına yönelik düzenlediği davette, şirket tarihinde ilk kez teknik departmanlarından birinin başına bir kadın müdürün atandığını sürpriz bir şekilde açıkladı.

Bakım Müdür Vekili Gönül Uğultan’ın Bakım Müdürlüğü’ne terfi etmesini duyuran Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Iain Anderson, “Çoğunlukla erkeklerin çalıştığı bir sektör olan madencilik, artık kadınların da çalışabileceği bir sektör haline geldi” dedi.

Düzenlenen etkinlikte konuşan ÇBİ Genel Müdürü Iain Anderson, kurumsal değerlere bağlılığın, üretimin ve işin devamlılığının önemini vurgulayarak “İtibar sahibi olmak için ne kadar üretim yaptığınızdan çok, nasıl ürettiğiniz önemlidir. Çayeli Bakır olarak, sektörümüze ve ekonomimize fayda sağlarken, emniyetli, çevreye saygılı ve topluma duyarlı bir şekilde üretmek en büyük önceliğimiz. Bu sayede birlikte üreterek var oluyoruz ve gelişiyoruz. Şu ana kadar bu gelişime katkıda bulunan tüm Çayeli Bakır çalışanlarına ve ailelerine teşekkür ederim” dedi.

iain-anderson.jpg

Konuşmasında Dünya Kadınlar Günü’nü de kutlayan Iain Anderson, erkek egemen bir sektör olan madencilikte kullanılan yeni teknolojiler sayesinde, kadınların bu alanda rahatlıkla çalışabildiğini aktardı.

Etkinlik Karadeniz’in sevilen seslerinden Hülya Polat’ın konseri ile devam etti.

cbi’den-kadinlar-gunu-surprizi-4.jpg

cbi’den-kadinlar-gunu-surprizi-2.jpg

cbi’den-kadinlar-gunu-surprizi-3.jpg