Çelik, Rizelileri A Milli Maça Davet Etti

Çelik, Rizelileri A Milli Maça Davet Etti
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Rizeli sporseverleri yarın (Çarşamba) Türkiye ve Belçika Milli Takımları arasında oynanacak olan Avrupa Hentbol Şampiyonası grup eleme maçına davet etti.

6 Nisan Çarşamba günü saat: 19.00’da Türkiye ve Belçika Milli Takımları Rize Yeni Şehir Spor Salonunda 2018 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası grup elemeleri play-off ilk karşılaşmasına çıkacak. Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik de Rizeli sporseverleri Milli Takım bayraklarıyla Milli Takımı desteklemeye spor salonuna davet ederek, karşılaşmanın ücretsiz olduğu ve bilet uygulamasının bulunmadığı hatırlatmasında bulundu.

A Milli Erkekler Hentbol Takımının Çarşamba akşamı Belçika ile 2018 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası grup elemeleri play-off ilk karşılaşmasına Rize’de çıkacağını ve bu maçın rövanşının 9 Nisan Cumartesi günü Liege'de oynanacağını hatırlatarak sözlerine başlayan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik,Rize Yeni Şehir Spor Salonunun ilk kez bir Milli Maça ev sahipliğini yapacağını ifade ederek, Rize olarak karşılaşmaya ve Milli Takımı Rize’de en güzel şekilde desteklemeye hazır olduklarını kaydetti.

mustafa-celik-rize-genclik-hizmetleri-ve-spor-il-muduru-001.jpg

A Milli Takıma Rize’de oynanacak karşılaşma öncesi başarılar dileyen Çelik, Milli Maçın oynanacağı 3 bin kişilik salonda daha önce Türkiye çapında bir çok organizasyona ev sahipliği yaptıklarını kaydederek, bu şampiyonaların birinde Türkiye Şampiyonu olan Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımının Fransa’da düzenlenen Dünya Liseler arası Hentbol Şampiyonası’nda Dünya birinciliğini elde ederek şampiyon olduğunu belirtti.

Rize’nin spor şehri olması anlamında, tesisleşme anlamında çok güzel bir noktaya geldiğini ve Rize’yi hak ettiği şekilde spor şehri yapmak için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini ifade eden Çelik, “İnşallah Rizemizi spor şehri yapma adına çabalarımız devam edecek. Hentbol Federasyonu Başkanımız Bilal Eyüboğlu Rizeli. Rizeli olan Federasyon Başkanının memleketinde hentbolda ilimiz çok üst düzeyde bulunuyor. Türkiye Kupasını kazanan Süper Ligde Bayan bir takımımız var. 1. Ligde bir bayan, bir erkek takımımız var. 2. Ligde de bir takımımız var ve hentbol altyapımız da iyi. Rizeli seyircilerimizi Milli Takımımızın yanında olmaya, Milli Takımımızı desteklemeye Yeni Şehir Spor Salonuna davet ediyorum.  İnşallah böyle de olacak ve 3 bin kişilik salonumuzda Milli Takımımızı ellerimizde Türk Bayraklarıyla en güzel şekilde hep beraber destekleyeceğiz. İnanıyorum ki Milli Takımımız 9 Nisan’da Belçika’da oynanacak karşılaşma öncesi en güzel sonucu Rizeli taraftarların da büyük desteğiyle ilimizde elde edecektir.” diye konuştu.