Cem Kazmaz’a Yalanlama

Cem Kazmaz’a Yalanlama
Rize’de yaşanan reklam panosu gerginliğine reklam şirketi Ströer Kentvizyon Rize Şube Müdürlüğü’nden açıklama geldi.

Ströer Kentvizyon Rize Şube Müdürü Arif Akpulat, Rize’de yaşanan reklam panosu gerginliğine son noktayı koydu.

REKLAM ŞİRKETİ: MHP İL BAŞKANI CEM KAZMAZ SİYASİ MALZEME PEŞİNDE

MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz’a o bölgenin belediyeye ait olduğunu bu yüzden o bölgeye afişini asamayacaklarını söylediklerini ifade eden Akpulat,  asım şirketince konu olan noktaya sehven Kazmaz’ın afişinin asıldığını fark ettiklerinden dolayı afişini kaldırdıklarını kaydederek, “Cem Kazmaz’ın afişinin indirilmesi için belediyeden herhangi bir baskı, herhangi bir tegligat görmedik. Biz Cem Bey ile sözleşme yaparken Cem Beye o noktanın belediyeye ait olduğundan afişinin oraya asılacağını söylemedik. Daha önceki yıllardaki uygulamalarda gözüktüğü gibi tüm bayramlar ile özel günlerde o noktanın Belediyeye ait olduğunu Cem Beye özellikle söyledik. Bunu Cem Bey de çok iyi biliyor. Zannediyorum Cem Bey bunu siyasi malzeme konusu yapmaya çalışıyor. Ama bu çok doğru bir şey değil. Cem Bey asım şirketinin sehven yaptığı yanlışı fırsat bilip hemen basın açıklaması yaparak bunu siyasi malzemeye dönüştürüyor.” dedi.

BİZ KAZMAZ’A AFİŞİNİN ORADA ASILAMAYACAĞINI ÜZERİNE BASA BASA SÖYLEDİK KAZMAZ BUNU BİLİYOR ANCAK SEHVEN YAPILAN YANLIŞI FIRSATA DÖNÜŞTÜRMEYE ÇALIŞIYOR

olay53’ün konu hakkında telefon ile görüştüğü Ströer Kentvizyon Rize Şube Müdürü Arif Akpulat, “Biz Sayın Cem Kazmaz’a o reklam panosunun belediyeye ait olduğunu ve belediyenin her bayramda, her özel günde orayı özellikle istediğini ve bundan dolayı orada kendisinin reklam mesajını asamayacağımızı özellikle söyledik. Ancak asım şirketince MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz’ın bayram mesajının o noktada sehven asıldığını şirketimiz birkaç saat içinde fark edince, personelimiz tarafından Kazmaz’ın mesajı indirilerek Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın bayram mesajı yeniden asıldı. “ dedi.

BELEDİYEDEN BİZE HERHANGİ BİR BASKI HERHANGİ BİR TEBLİGAT YAPILMADI

MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz’a afişinin oraya asılması halinde bunu kaldıracaklarını da özellikle söylediklerini kaydeden Akpulat, “Biz, Cem Beye o noktayı kendisine vereceğimizi söylemedik. Kendisine özellikle söyledik. Dedik ki burası belediyenin yeridir. Belediyenin kendi afişi olduğu sürece belediyenin afişinin oraya asılacağından Cem Bey’in de bilgisi var. Bunu kendisine üzerine basa basa söyledik. Afişini oraya asamayacağımızı asılsa bile kaldırılacağını kendisine söyledik.” Şeklinde konuşarak, sözlerini şöyle sürdürdü: Perşembe günleri afiş değiştirme günümüzdür. Asım şirketi bizden bağımsız bir şirkettir. Biz asım şirketine liste gönderiyoruz onlar da listeye göre asımları yapıyor. Asım şirketince Belediye Başkanı Reşat Kasap’ın mesajı sehven indirilerek buraya MHP İl Başkanı Cem Kazmaz’ın bayram mesajı asıldı. Şirketimiz durumu birkaç saat içinde fark edince sehven yapılan yanlışlığı gidererek Belediye Başkanı Reşat Kasap’ın bayram mesajını yerine astı. Burada belediyeden bize Cem Kazmaz’ın mesajının indirilmesi için herhangi bir tebligat, baskı gelmedi. Biz MHP İl Başkanı Cem Kazmaz ile sözleşme yaparken özellikle bunu kendisine söyledik. Kazmaz ise Belediyenin afişi oraya asılırsa benimkini başka bir noktaya kaydırabilirsiniz diye kendisi özellikle söyledi. Biz de kendisine daha önceki yıllardaki uygulamalarda gözüktüğü gibi tüm bayramlar ile özel günlerde o nokta Belediyeye aittir dedik. Bunu Cem Beyde çok iyi biliyor. Zannediyorum Cem Bey bunu siyasi malzeme konusu yapmaya çalışıyor. Ama bu çok doğru bir şey değil. Cem Bey asım şirketinin sehven yaptığı yanlışı fırsat bilip hemen basın açıklaması yaparak bunu siyasi malzemeye dönüştürüyor Bu çok doğru bir şey değil.”

Öte yandan MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz’ın afişini konu olan noktaya asamayacağını bilmesine ve Kurban Bayramı öncesi birlik beraberlik mesajı içeren bayram mesajı yayınlatmak istemesine rağmen, sehven yapılan yanlışlıktan siyasi malzeme çıkarmaya çalışmak istemesiyle birlik beraberliğe gölge düşürecek açıklamalarda bulunması Rize kamuoyunda tepkiyle karşılanarak, açıklamaların ucuz siyaset içerdiği yorumlarına neden oldu.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize’deki Olayda İlginç Detaylar

Rize'de Reklam Panosu Gerginliği