Cenk Ahmet İmzayı Attı

Cenk Ahmet İmzayı Attı
Yeşil-Mavili takımın başarılı futbolcusu sezonun bitiminden sonra hayatının en anlamlı imzasını attı.

Transferde hiçbir futbolcuya resmi imzayı attıramayan Ç.Rizespor’da ilk imza ele avuca sığmaz başarılı kanat oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç’tan nikah masasında gelirken, nikah töreninde siyaset, iş dünyası, sporcular ve sanat dünyasından tanınmış insanlar katıldı.

012.20130619084742.jpg

Evlilik Cüzdanını Mustafa Denizli Verdi..

Yeşil-Mavili takımın başarılı futbolcusu sezonun bitiminden sonra hayatının en anlamlı imzasını attı. Hayatını, Karahallı ünlü iş adamı Osman Balcı’nın biricik kızı Kübra Balcı ile birleştiren Alkılıç’ın nikah akdini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can kıydı. Alkılıç çiftinin nikah şahitliğini ise Ç.Rizespor kulüp Başkanı Metin Kalkavan, teknik direktör Mustafa Denizli, TFF Başkan vekili Servet Yardımcı ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yaptı.

ss.20130619084647.jpg

Takım Arkadaşları Yalnız Bırakmadı..

İstanbul Crowne Plaza Otel’de gerçekleşen düğün töreninde başarılı futbolcunun takım arkadaşları yanında olurken, eski Ç.Rizespor’lu Can Cumhur Bozacı, Zafer Biryol, Fahri Tatan ve Murat Hacıoğlu bu mutlu günde Cenk Ahmet Alkılıç’ı yalnız bırakmayan isimler oldular.

Balayı İçin Maldivlere Uçtu..

Muhteşem düğün töreni sonrası balayı için Maldiv Adalarına uçan başarılı forvet oyuncusu spor yazarı Selim Denizalp’e yaptığı açıklamada ;” Çok mutluyum. Deyim yerinde ise çifte mutluluk yaşıyorum. Önce şampiyonluk sevincini yaşadım. Şimdi ise hayatımın en önemli imzalarından birini attım ve bir ömür boyu birlikte yaşayacağım sevdiğimle hayatımı birleştirdim. Sezonun yorgunluğunu ve düğün stresini kısa bir balayı tatili sonrası bomba gibi dönerek sezonun ilk antrenmanında takımımla birlikte olacağım. Senin aracılığınla bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezon Ç.Rizespor taraftarı süper ligde çok daha farklı bir C.Ahmet görecekler” ifadesini kullandı.

bm3d5mkccaa-bsy.jpg

Haber:Selim Denizalp