Çevik: Galibiyeti hakettik

Çevik: Galibiyeti hakettik
Bank Asya 1. Lig'de sahasında Boluspor'u 2-1 yenen Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Oktay Çevik, haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Çevik, yaptığı açıklamada, çok yeni bir ekip olduklarını belirterek, ''Boluspor karşısında sahada, geçen yılki kadrodan sadece Ribeiro vardı. Yeni oyunculardan kurulu ve bir çoğunun takıma geç katıldığı bir kadrodan iyi bir takım yapmaya çalışıyoruz. Rize'nin kimyasına uygun, savaşan, mücadele eden bir ekip olma gayretindeyiz. Bu konuda bize destek olan sporcularımı kutluyorum'' diye konuştu.

Boluspor karşısında sahadan yenilgiyle de ayrılabileceklerini ifade eden Çevik, ''Ancak çok iyi mücadele ettik. Sahada kazanmak adına her şeyi yaptık. Maçın ikinci yarısında on kişi kalmamıza rağmen çok önemli pozisyonlar vermedik. Böyle oynadığımız sürece önümüz açılacak. Boluspor karşısında haklı bir galibiyet aldık. Futbolculara ve maçın başından sonuna kadar destek olan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor taraftarının geçmiş yıllarda hırpalandığını ve üzüldüğünü kaydeden Çevik, şunları söyledi: 

 ''Çaykur Rizespor taraftarı savaşan, mücadele eden bir takım gördüğü takdirde takımları mağlup olsa bile destekleyecektir. Çünkü taraftar artık mücadeleden korkmayan bir takım görmek istiyor. Dün sahada bu anlamda çok iyi bir ekip vardı. Seyircinin bize olan inancını, güvenini kazandık. Gelecek haftalarda bize olan destekleri artacak. Lig bizim için çok daha iyi olacak.''