Çeyrek Altın Sahibini Buldu

Çeyrek Altın Sahibini Buldu
olay53 ile Pırlanta Kuyumculuk ortaklığıyla düzenlenen organizasyonda çeyrek altın kazanan olay53 okuyucusu bugün çeyrek altınını aldı.

olay53’ün Rize’de bir ilke imza atarak ilk defa 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği isim ve soyisimle olay53’te yer alan haberlere yorumda bulunan ve en çok yorumu onaylanan okuyucuya Pırlanta Kuyumculuk aracılığıyla vaat ettiği ödül bugün sahibini buldu.

olay53’ün ödül almaya hak kazanan ilk okuyucusu Şükrü Baş, bugün olay53 ile irtibata geçerek site yöneticileriyle birlikte Pırlanta Kuyumculuk’a giderek kazandığı çeyrek altınını Kazım Karabekir Caddesi Kuyumcular Sokağı'nda faaliyette bulunan Pırlanta Kuyumculuk sahiplerinden Burhan Bakır’dan teslim aldı.

olay53-ve-pirlanta-kuyumculuktan-sukru-basa-ceyrek-altin-1.20120904004955.jpg

Çeyrek altın ödülünü Pırlanta Kuyumculuk’tan alan okuyucu Şükrü Baş burada yaptığı açıklamada ilk defa böyle bir sürprizle karşılaştığını ve sitede yazdığı yorumlardan yıllar sonra böyle bir ödül kazanacağını tahmin etmediğini ifade ederek olay53 ve Pırlanta Kuyumculuk ortaklığıyla gerçekleşen organizasyon için teşekkürlerini iletti.

Baş, Rize’de ilk defa gerçekleşen okuyucuya ödül takdimiyle sitenin yorumcu sayısında artış sağlayacağına inandığını belirterek “Bu uygulamayla olay53’ün bölgede de etkin siteler arasına adını yazdıracağına inanıyorum” dedi.

Pırlanta Kuyumculuk sahiplerinden Burhan Bakır ise açıklamasında “Böyle bir organizasyonun içerisinde Pırlanta Kuyumculuk olarak yer almak bizlere onur vermekte olup ödül kazanan Şükrü Baş’a çeyrek altınının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

olay53 haber sitesinin kurucusu Ali Köroğlu ise katkılarından dolayı öncelikle Pırlanta Kuyumculuk’a teşekkürlerini ileterek, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla başlatmış olduğumuz ödül takdiminin Dini ve Milli Bayramlar başta olmak üzere özel gün olarak tabir edilen gün ve haftalarda da süreceğini ifade ederek “Farklı zamanlarda verilecek farklı ödülleri sadece isim ve soyisimle yorumda bulunan okuyuculardan belirtilen aralıklarda en çok yorumda bulunan okuyucu kazanacaktır. Ödül kazanmaya hak kazanacak yorumlar günübirlik olabileceği gibi haftalık, aylık ve geçmişe dönelik zaman dilimlerine göre olacaktır.” dedi.

olay53-ve-pirlanta-kuyumculuktan-sukru-basa-ceyrek-altin-2.jpg