CHP Rize İl Başkanı Deniz, Kanal İstanbul’a İtiraz Dilekçesini Teslim Etti

CHP Rize İl Başkanı Deniz, Kanal İstanbul’a İtiraz Dilekçesini Teslim Etti
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Kanal İstanbul Projesi’nin iptali için itiraz dilekçesini bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne teslim etti.

Türkiye gündeminden düşmeyen Kanal İstanbul projesi için hazırlanan ÇED raporu önceki gün askıya çıkarıldı. Rapor halkın görüş, öneri ve itirazları için 10 gün boyunca askıda kalacak.

Kanal İstanbul projesine karşı çıkanlar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanlığının çağrısıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne müracaat etmeye başladı.

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ile CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ve projeye itiraz etmek isteyenler, hazır dilekçelerle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne müracaat etti.

chp-rize-il-baskani-saltuk-deniz,-kanal-istanbul-projesi’nin-iptali-icin-itiraz-dilekcesini-bugun-cevre-ve-sehircilik-il-mudurlugu’ne-teslim-etti.--(2).jpgchp-rize-il-baskani-saltuk-deniz,-kanal-istanbul-projesi’nin-iptali-icin-itiraz-dilekcesini-bugun-cevre-ve-sehircilik-il-mudurlugu’ne-teslim-etti.--(4).jpgchp-rize-il-baskani-saltuk-deniz,-kanal-istanbul-projesi’nin-iptali-icin-itiraz-dilekcesini-bugun-cevre-ve-sehircilik-il-mudurlugu’ne-teslim-etti.--(5).jpgchp-rize-il-baskani-saltuk-deniz,-kanal-istanbul-projesi’nin-iptali-icin-itiraz-dilekcesini-bugun-cevre-ve-sehircilik-il-mudurlugu’ne-teslim-etti.--(6).jpgchp-rize-il-baskani-saltuk-deniz,-kanal-istanbul-projesi’nin-iptali-icin-itiraz-dilekcesini-bugun-cevre-ve-sehircilik-il-mudurlugu’ne-teslim-etti.--(3).jpgchp-rize-il-baskani-saltuk-deniz,-kanal-istanbul-projesi’nin-iptali-icin-itiraz-dilekcesini-bugun-cevre-ve-sehircilik-il-mudurlugu’ne-teslim-etti.--(1).jpg