CHP Rize İl Yönetimi Belli Oldu

CHP Rize İl Yönetimi Belli Oldu
Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanlığına Mesut Rakıcı’nın atanmasının ardından Rize İl Yönetiminin de belli olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanlığına Mesut Rakıcı’nın atanmasının ardından Rize İl Yönetiminin de dün akşam CHP Genel Merkezi’nin onayına sunulduğu ve listenin onaylandığı bilgisine ulaşıldı.

Peyzaj Mimarı ve Gazeteci Yazar Deniz Varlı ile merkez sağın deneyimli siyasetçilerinden Eyüp Demir de CHP Rize İl Yönetiminde yer aldı. CHP İl yönetiminde ayrıca geçtiğimiz ay CHP’ye katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da akrabası 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Rize Belediye Başkan Aday Adayı olan İbrahim Erdoğan’ın ağabeyi Osman Erdoğan da yer aldı.

eyup-demir-ve-deniz-varli.jpg

Mesut Rakıcı yönetimindeki CHP’nin yeni yönetiminde Varlı, Demir ve Erdoğan’la birlikte ayrıca Yaşar Ferahlı, Ebru Karaca, Halil Kavalcı, Kenan Murzoğlu, Mustafa Güngör ve Turan Rakıcı’nın da yer aldığı bilgisine ulaşıldı. Listede eski yönetimden de 4-5 kişinin olduğu öğrenildi.

CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı ise Çarşamba veya Perşembe günü yeni yönetim kurulu ile düzenleyecekleri tanıtım toplantısında basınla bir araya gelerek, yeni yönetimi kamuoyuna tanıtacaklarını açıkladı.

İLGİLİ HABERİMİZ

CHP Rize İl Yönetim Listesi 21 Kişilik Tam Liste