CHP, Rize Merkez ile 7 İlçe Belediye Başkan Adayını Belirledi

CHP, Rize Merkez ile 7 İlçe Belediye Başkan Adayını Belirledi
CHP, Rize'de 2024 yerel seçimleri için adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Daha önce 5 ilçe belediye başkan adayını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Parti Meclisi toplantısında Çayeli ve Hemşin ilçesi ile Çayeli Büyükköy belde belediye başkan adaylarını da belirledi.

Çayeli Belediye Başkan Adayı olarak Hüsamettin Özdemiroğlu, Hemşin Belediye Başkan Adayı olarak Başar Cumhur, Çayeli Büyükköy Belde Belediye Başkan Adayı ise Mevlüt Çağıran oldu.

CHP, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde önceki dönem Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Necati Topaloğlu’yu Rize Belediye Başkan Adayı olarak açıklarken, daha önce açıklanan belediye başkan adayları şu şekilde: Fındıklı Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Pazar İlçe Belediye Başkan Adayı Neşet Çakır, Ardeşen İlçe Belediye Başkan Adayı Enver Atagül, Çamlıhemşin İlçe Belediye Başkan Adayı Ersin Dalga ve Güneysu İlçe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yanık.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum