Chp Rize Milletvekili Adayları Osmanlı Ocaklarını Ziyaret Etti

Chp Rize Milletvekili Adayları Osmanlı Ocaklarını Ziyaret Etti
Cumhuriyet Halk Partisi,Rize Milletvekili adayı Kenan Bıyık Rize Osmanlı eğitim Ocakları’nı ziyaret ederek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Osmanlı Eğitim Ocakları’nı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Kenan bıyık burada Osmanlı eğitim Ocakları İl Başkanı kerim keskin ve yönetimi ile bir araya geldi. Rize’nin ancak genç bir nesile sahip olunarak başarıya ulaşacağını belirten bıyık Osmanlı eğitim Ocakları’nın oluşumunu memnuniyetle karşıladı. adaylığı sürecinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Bıyık Cumhuriyet Halk Partisi gençlere verdiği öneme değindi.

Cumhuriyet Halk Partisi heyetini kabulde konuşan il başkanı Kerim Keskin, Rize Osmanlı Eğitim Ocakları olarak bütün arzularının seçimlerden sonra seçilen milletvekillerinin şehrin geleceğini ve şehrin sorunlarına bir şekilde sahip çıkmasını beklediklerini dile getirdi. Başkan Keskin “Şehrimizin sorunlarının çözümü sağlanarak ortadan kalkması en büyük temennimizdir. Ekonomide gelişmesini sağlamaktır. İstihdamda gelişme kaydetmektir. Şehrin kültüründe, sanatında gelişmesine milletvekili adaylarımızın katkı sağlaması bizim tek arzumuzdur.

Bu bakımdan adaylarımıza gerçekten çok büyük görevler düşüyor” şeklinde konuştu.Her milletvekili adayının kendisini seçilmiş kabul etmek zorunda olduğunu kaydeden Başkan Keskin “Bu bakımdan hazırlık döneminde adaylarımızın kendilerini daha iyi hazırlamaları gerekiyor.Bizler Osmanlı eğitim Ocakları olarak derneğimize ziyaret eden adaylarımızla bu bilgilerimizi paylaşıyoruz,

Bunun yanında arzu ettiğiniz takdirde şehrimizde geliştirmiş olduğumuz projeleri hakkında ayrıntılı bilgi de paylaşabiliriz.Osmanlı eğitim Ocakları’na yaptığı ziyaretten dolayı teşekkürlerini belirten Başkan Keskin , tüm milletvekili  adaylarına başarılar diledi.