CHP Rize'de 30 Ağustos ve Kurtuluş Savaşı şehitleri ile gazileri için mevlit okuttu

CHP Rize'de 30 Ağustos ve Kurtuluş Savaşı şehitleri ile gazileri için mevlit okuttu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize’de 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurtuluş Savaşı şehitleri ile gazileri için mevlit okuttu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurtuluş Savaşı şehitleri ile gaziler ve Kurtuluş Savaşını başarıya ulaştıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları için mevlit okutuldu.

Dün akşam namazını müteakip kent merkezindeki Şeyh Camiinde okutulan mevlide, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu, il ve ilçe yönetimleri ile vatandaşlar katıldı.

chp-rizede-30-agustos-ve-kurtulus-savasi-sehitleri-ile-gazileri-icin-mevlit-okuttu-5.jpgchp-rizede-30-agustos-ve-kurtulus-savasi-sehitleri-ile-gazileri-icin-mevlit-okuttu-6.jpgchp-rizede-30-agustos-ve-kurtulus-savasi-sehitleri-ile-gazileri-icin-mevlit-okuttu-2.jpgchp-rizede-30-agustos-ve-kurtulus-savasi-sehitleri-ile-gazileri-icin-mevlit-okuttu-3.jpgchp-rizede-30-agustos-ve-kurtulus-savasi-sehitleri-ile-gazileri-icin-mevlit-okuttu-4.jpgchp-rizede-30-agustos-ve-kurtulus-savasi-sehitleri-ile-gazileri-icin-mevlit-okuttu-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
51 Yorum