Chp, Rize'de 38 Yıllık Özleme Son Verebilecek mi?

Chp, Rize'de 38 Yıllık Özleme Son Verebilecek mi?
CHP Rize Milletvekili Adayı Prof. Dr. Kemal Köymen, seçime sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Kısa zaman içerisinde Rize'yi karış karış gezen Köymen, hemşehrilerinin oylarına talip.

Vekil adayı Prof. Dr. Kemal Köymen, kalabalık parti grubuyla birlikte  Çaykent Beldesi ve Muradiye Beldesi, Kokulukaya, Yolveren, Yiğitler, Elmalı, Taşköprü, Kömürcüler ve Köprübaşı Köylerindeki halkla kucaklaştı.

Vatandaşların dilek, istek ve şikayetlerini yakından dinleyen Köymen, 1 Kasım seçimleri öncesi onların oylarına talip olduğunu dile getirdi.

kemal-koymen-004.jpg

Gittiği her yerde büyük ilgi gören Köymen, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Ziyaretlerde halkımızın bizleri  yakın ilgiyle karşılaması çalışmalarımızı daha bir istekle yapmamızı sağlıyor. Özellikle vatandaşlarımız, İktidarın Rize'ye vaat ettiği ancak bir türlü temelini bile atamadığı projelerden şikayet ediyor. İlimizde ciddi derecede işsizlik sorunu var.  

kemal-koymen-2-001.jpg

İktidara geldiğimizde özellikle ildeki çay ve işsizlik sorunları üzerinde çok geniş kapsamlı çalışmalar yapacağım. Vatandaşlarımızın sıkıntılarının giderilmesi adına onların oylarına ihtiyacımız var.  Hemşehrilerimin desteğiyle CHP'nin Rize'de 38 yıllık vekil özlemine 1 Kasım'da son vereceğiz inşallah."

22-010.jpg