CHP Rize’de Bekaroğlu ile Kutlayacak

CHP Rize’de Bekaroğlu ile Kutlayacak
Ak Parti’nin CHP ile koalisyon kurması halinde yeni kabinede kendisine yer bulacağına kesin gözüyle bakılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr Mehmet Bekaroğlu, CHP Rize teşkilatının toplu bayramlaşma törenine katılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanlığı, Ramazan Bayramının 2. Gününde toplu bayramlaşma programı düzenliyor. Bayramlaşma programına CHP ile kurulacak kabinede olmasına kesin gözüyle bakılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr Mehmet Bekaroğlu da katılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanlığının 18 Temmuz Cumartesi günü İl Başkanlığı binasında saat 13.00'da düzenleyeceği bayramlaşma törenine katılacak olan Bekaroğlu, bayramlaşma törenini ardından saat 14.00’te aynı yerde basın toplantısı düzenleyecek. Bekaroğlu, burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.

Öte yandan CHP’nin bayramlaşma programının Rize’de gelenekselleşen ve her yıl vatandaşlarla Rize protokolünün bir araya geldiği, yaklaşık 10 gün öncesinden kamuyouna duyurulan ve her yıl 5 binden fazla vatandaşın katıldığı Cumhuriyet Meydanındaki bayramlaşma programıyla aynı saatte oluşu dikkat çekti.