CHP Rize’de İki Vekil İstiyor

CHP Rize’de İki Vekil İstiyor
Rize ve ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Milletvekili adayı Kenan Bıyık, Rize’den 2 milletvekili çıkarmak istediklerini kaydetti.

Seçim çalışmalarını Rize ve ilçelerinde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Milletvekili adayı Kenan Bıyık, partisinin diğer adayları Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu ile birlikte Ardeşenlilerle kucaklaştı.

chp-rizede-ikinci-vekili-de-istiyor-6.jpg

Rize’nin en büyük ilçesi Ardeşen’de halkın teveccühü ile karşılanan CHP Adayları, esnaf ziyaretleri yaptı. Ardeşen’i karış karış dolaşan Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu, Ardeşen’in ve Ardeşenlilerin sorunlarını dinledi.

CHP iktidarında en düşük emekli maaşının 1.500 TL olacağını ve emeklilere dini bayramlarda birer maaş ikramiye verileceğini söyleyen adaylar, Ardeşen’e doğalgaz getirilmesi konusunda CHP Milletvekilleri olarak gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade ettiler.

chp-rizede-ikinci-vekili-de-istiyor-0.jpg

Ardeşen’de halkın sevgisi ile karşılanan Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu, yıllardır iktidarda olanların Ardeşen’in sorunlarına çözüm getirmediğini, aksine halkı daha da yoksullaştırarak sorunları büyüttüğünü söyleyen vatandaşlara, CHP’nin kısa, orta ve uzun vadeli çözüm önerileri ile iktidara talip olduğunu, sorunların kademeli olarak çözüme kavuşturulacağını belirttiler.

chp-rizede-ikinci-vekili-de-istiyor-1.jpg

CHP İKİNCİYİ GÖZÜNE KESTİRDİ

Ardeşen’de gördükleri ilgiden fazlasıyla memnun olan CHP adayları, Rize’de iki milletvekili çıkarabileceklerini, bunun için vatandaşlardan destek istediklerini söyledi.

chp-rizede-ikinci-vekili-de-istiyor-2.jpg

chp-rizede-ikinci-vekili-de-istiyor-3.jpg

chp-rizede-ikinci-vekili-de-istiyor-4.jpg

chp-rizede-ikinci-vekili-de-istiyor-5.jpg

chp-rizede-ikinci-vekili-de-istiyor-7.jpg

chp-rizede-ikinci-vekili-de-istiyor-8.jpg