CHP Rize’de İlçe İftarlarına Devam Ediyor

CHP Rize’de İlçe İftarlarına Devam Ediyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Rize’nin ilçelerinde başlatılan iftar programları Çayeli ilçesi ile devam etti.

Çayeli CHP İlçe Başkanlığının organize ettiği iftar yemeğine Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakki Çiftçi, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Tahsin Kambur ve Ali İnan, İl Başkanı Genel Danışmanı Ceyhun Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Şaban Saruhan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Süleyman Kısır ile davetliler ve partililer katıldı.

İftar yemeğinden sonra bir açıklama yapan CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, iftar yemeğinin çok görkemli olduğunu kaydederek, “İlçe örgütümüzün organize ettiği yemeğe, ilçedeki hemen hemen bütün partilerin ilçe başkanları, bürokratlar katıldı. Çayelili hemşerilerimize yoğun ilgilerinden dolayı Çayeli İlçe Başkanımız Hızır Efe Kadıoğlu’na ve ilçe yöneticilerimize de güzel bir organizasyon yaptıkları için teşekkür ederiz” dedi.

İftar yemeğine yaklaşık 200 kişi katıldı.

cumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-rizenin-ilcelerinde-baslatilan-iftar-programlari-cayeli-ilcesi-ile-devam-etti-4.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-rizenin-ilcelerinde-baslatilan-iftar-programlari-cayeli-ilcesi-ile-devam-etti-6.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-rizenin-ilcelerinde-baslatilan-iftar-programlari-cayeli-ilcesi-ile-devam-etti-9.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-rizenin-ilcelerinde-baslatilan-iftar-programlari-cayeli-ilcesi-ile-devam-etti-1.jpg