CHP'de Pazar Belediye Başkan Adayı Neşet Çakır Oldu

CHP'de Pazar Belediye Başkan Adayı Neşet Çakır Oldu
Pazar İlçe Belediye Başkan Adaylığı için yapılan ön seçimi kazanan Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olan Neşet Çakır, CHP’nin belediye başkan adayı oldu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Rize'nin Pazar ilçesinde belediye başkan adayını ön seçim ile belirledi.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır ile Eski İlçe Başkanı Kazım Balta’nın Belediye Başkan Adaylığı için yarıştığı ön seçimde Neşet Çakır 271 oy, Kazım Balta 101 oy aldı.

Ön seçimi kazanan Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır'ın 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimde CHP’nin Pazar Belediye Başkan Adayı olduğu açıklandı.

chpde-pazar-belediye-baskan-adayi-neset-cakir-oldu-2.jpg

chpde-pazar-belediye-baskan-adayi-neset-cakir-oldu-3.jpg

chpde-pazar-belediye-baskan-adayi-neset-cakir-oldu-1.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24 Yorum