CHP’den Tarihi Rize Çarşısı’nda İftar Yemeği

CHP’den Tarihi Rize Çarşısı’nda İftar Yemeği
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Tarihi Rize Çarşısı’nda iftar programı düzenlendi.

CHP Rize Merkez İlçe Başkanlığı, kent merkezinde Kuyumcular Sokağı olarak bilinen Tarihi Rize Çarşısı’nda iftar programı düzenledi.

İl Başkanı Saltuk Deniz, Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ile il ve ilçe yönetimleri ile çarşı esnafı ve vatandaşların katıldığı iftar programı yapılan dua ile sona erdi.

İl Başkanı Deniz, program öncesi yaptığı açıklamada, Ramazanın hoşgörüsü ve güzelliğini birlikte yaşamak için iftar programlarını düzenlediklerini kaydederek, “Ramazanı arkadaşlarımızla, dostlarımızla bir dayanışma içerisinde geçirmek, Ramazanın hoşgörüsünü, güzelliğini arkadaşlarımızla ve vatandaşlarımızla paylaşmak için bir dayanışma anlamında iftar programlarımızı bir meci usulü ile düzenliyoruz. Bunları da hayata geçirmiş oluyoruz. İlçelerimizde de bir kısmını kendimiz organize ettik bir kısmını ise vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine yapıyoruz. Ama dediğim gibi tamamen Ramazanın güzelliğini, hoşgörüsünü hep birlikte yaşamak ve buradan topluma birlik beraberlik mesajı vermek istedik.” diye konuştu.

cumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-tarihi-rize-carsisinda-iftar-programi-duzenlendi-2.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-tarihi-rize-carsisinda-iftar-programi-duzenlendi-1.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-tarihi-rize-carsisinda-iftar-programi-duzenlendi-3.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-tarihi-rize-carsisinda-iftar-programi-duzenlendi-6.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-tarihi-rize-carsisinda-iftar-programi-duzenlendi-8.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-tarihi-rize-carsisinda-iftar-programi-duzenlendi-12.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-tarihi-rize-carsisinda-iftar-programi-duzenlendi-6-001.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-tarihi-rize-carsisinda-iftar-programi-duzenlendi-9.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-tarihi-rize-carsisinda-iftar-programi-duzenlendi-10.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-tarihi-rize-carsisinda-iftar-programi-duzenlendi-11.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-tarihi-rize-carsisinda-iftar-programi-duzenlendi-5.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-tarafindan-tarihi-rize-carsisinda-iftar-programi-duzenlendi-7.jpg