CHP’li Kadınlar Rize’de Kapı Kapı Dolaşıyor

CHP’li Kadınlar Rize’de Kapı Kapı Dolaşıyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Kadın Kolları Başkanlığı, kapı kapı dolaşarak parti politikalarını vatandaşlara anlatıyor. CHP Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ardal, “CHP’li kadınlar bıkmadan usanmada çalışmaya devam edecek” dedi.

CHP Rize Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ardal, beraberindeki heyetle birlikte parti çalışmalarına Fındıklı ilçesinde devam etti. Ardal, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin politikalarından bahsettiği ziyaretlerin ardından yazılı açıklamada bulundu.

CHP’nin iktidar yolunda ilerlerken CHP Rize İl Kadın Kolları olarak bu amaç da çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden İl Kadın Kolları Başkanı Ardal, “Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak yılmadan, umutla ve özveriyle Rize’mizin tüm ilçelerini ziyaret ediyoruz. Bugün Fındıklı'daydık. İlçemizin sahadaki profilini yakından gördük. Fındıklı'daki hemşerilerimizi özellikle kadınlarımızın beklentilerini ve sorunlarını tek tek dinledik. CHP'nin kadın politikaları üzerine yapmayı planladığı çalışmalar hakkında hemşerilerimizi bilgilendirdik.” dedi.

“AİLE DESTEKLERİ SİGORTASINI KÖYLERDE KAPI KAPI GEZEREK ANLATMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Ardal, her geçen gün çalışmalarına ivme katarken bu bağlamda Rize’de aileleri dinlemeye, seslerine kulak vermeye gayret gösterdiklerini ifade ederek, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Kadın Kolları Genel Başkanı Sayın Aylin Nazlı Aka’nın nezdinde 81 ilde Kadın Kollarına emanet ettiği aile destekleri sigortasını tüm kadınlarımızla, sokakta, mahallelerde, köylerde kapı kapı gezerek anlatmaya devam ediyoruz. Bizler Rize İl Kadın Kolları olarak il ve ilçelerimizdeki varlığımızla çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız adına tüm gayretimizle bölgemize hâkim olmaktayız. CHP’li kadınlar olarak bıkmadan, usanmadan çalışmalarımız devam edecek. Bu konuda tüm hemşerilerimize söz veriyoruz.” diye konuştu.

chpli-kadinlar-rizede-kapi-kapi-dolasiyor-2.jpgchpli-kadinlar-rizede-kapi-kapi-dolasiyor-4.jpgchpli-kadinlar-rizede-kapi-kapi-dolasiyor-1.jpgchpli-kadinlar-rizede-kapi-kapi-dolasiyor-3.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
29 Yorum