CHP’nin Büyükköy Belediye Başkan Adayı Açıkladığı Çağıran: “AKP üyesiyim CHP ile hiçbir bağlantım yoktur”

CHP’nin Büyükköy Belediye Başkan Adayı Açıkladığı Çağıran: “AKP üyesiyim CHP ile hiçbir bağlantım yoktur”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Rize’de Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy Belde Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Mevlüt Çağıran, “Ben Akp üyesiyim CHP ile hiçbir bağlantım yoktur.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanlığı, Parti Meclisi Toplantısında Rize Merkez, Çayeli ve Hemşin ilçeleri ile Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy Belde Belediye Başkan Adaylarının belirlendiği yönünde watsapp basın grubundan basın bildirisi gönderdi. Basın bildirisinde Büyükköy Beldesi adayı olarak Mevlüt Çağıran’ın ismine yer verildi. Basın bildirisinin haber yapılmasının ardından ise Büyükköy Belde Belediye Başkanı olarak açıklanan Mevlüt Çağıran, sosyal medya hesabından açıkalamlarda bulundu. Çağıran, AKP üyesi olduğunu, CHP ile hiçbir bağlantısının bulunmadığını ve haberlerin komplo olduğunu belirterek gereğini yapacağını kaydetti.

Çağıran'dan 2 farklı paylaşım:

“Benim adıma düzenlenen asılsız aday haberleri kesinlikle yanlıştır bilgilerıze arz ederim. Ben Akp üyesiyim CHP ile hiçbir bağlantım yoktur.”

“CHP adayı diye yapılan haberler bize karşı yapılan bir komplodur Aslı yoktur gereği yapılacaktır."

Çağıran’ın açıklamalarının ardından CHP, gruptaki basın bildirisini silerek Çağıran’ın isminin ve Büyükköy Belde Belediye Başkan Adayının yer almadığı yeni bir basın bildirisi yayımladı.

chpnin-buyukkoy-belediye-baskan-adayi-acikladigi-cagiran-akp-uyesiyim-chp-ile-hicbir-baglantim-yoktur.jpg

chpnin-buyukkoy-belediye-baskan-adayi-acikladigi-cagiran-akp-uyesiyim-chp-ile-hicbir-baglantim-yoktur-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum