Cinsel İstismar Firarisi Rize Polisinden Kaçamadı

Cinsel İstismar Firarisi Rize Polisinden Kaçamadı
Rize’de cinsel istismar suçundan hapis cezası bulunan ve aranan şahıs, Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonla evinde yakalandı. Şahsın ayrıca evin çatı katına saklanmak için özel bölme yaptığı tespit edildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekipleri başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Rize'de huzur ve asayişin sağlanması yönünde her geçen gün başarılı çalışmalara imza atan Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekipleri, o çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 yıldır aranan cinsel istismar firarisini, arama kararına istinaden gece düzenlenen operasyonda saklandığı evin kapısını kırarak yatak odasında yakaladı. Şahsın ayrıca polisten kaçmak ve saklanmak için evin çatı katına özel bölme yaptığı tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, hakkında Rize Yerel İlamat Masasınca “Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı” ve “Cebir, Tehdit ve Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçlarından kesinleşmiş 20 Yıl Hapis cezası bulunan ve 2013 yılından bu yana aranmakta olan firari B.G., Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gece yapılan operasyonla Kanbursırt Mahallesinde kapısını kırıp girdiği evin yatak odasında yakaladı. Firari şahsın ayrıca polisten kaçmak ve saklanmak için evin çatı katına özel bölme yaptığı tespit edildi.

Yakalanan B.G., emniyetteki  işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kalkandere L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

cinsel-istismar-olayi-rize-1.jpg