Çocuklar Üşümesin Diye Hedef Her İlde 10 Bin Çorap

Çocuklar Üşümesin Diye Hedef Her İlde 10 Bin Çorap
Osmanlı Eğitim Ocakları, Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı ve soğuklar sebebiyle 81 ilde "Her İlde Hedef 10 Bin Çorap" yardım kampanyası başlattı.

Osmanlı Eğitim Ocakları Rize İl Başkanı  Kerim Keskin, yardım kampanyasının Osmanlı Eğitim Ocakları Genel Merkezi tarafından düzenlendiğini bildirdi.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi veren Rize İl Başkanı Kerim Keskin yaptığı açıklamada “Kar yağışları sebebiyle sokakta üşüyen  insanları gördükçe hepimiz üzülüyoruz. Bu sebepten dolayı Osmanlı Eğitim Ocakları Genel Merkezi olarak "Her İlde Hedef 10 Bin Çorap isimli bir kampanya başlatmaya karar verdik. Bu kampanya çerçevesinde ihtiyaç sahipleri ailelere bu Çoraplar 5erli paket halinde verilecek.” dedi.

Kampanyaya destek olmak isteyenlerin Ziraat Bankası Karşısı Doktorlar Sitesi Kat:3 Rize’deki Osmanlı Eğitim Ocakları Rize İl Başkanlığı binasına yardımlarını ulaştırabileceklerini kaydeden Keskin, “Türkiye’nin dört bir tarafında gerçekleştirilecek kampanyada, Genel Merkezimizin aldığı karar neticesinde Rize’de de başlattığımız kampanyayı layıkıyla yürütmek istiyoruz. Bu kampanyada bizlere destek olmak isteyenler, Rize Osmanlı Eğitim Ocakları’na ‘Ziraat Bankası Karşısı Doktorlar Sitesi Kat:3 adresine yardımlarını bırakabilirler. Ya da telefon aracılığı ile ulaşmak isteyen vatandaşlar için ;
0532 133 92 19 - 0533 556 28 76 - 0542 384 06 53 numaralardan bizlere ulaşabilirler.” dedi.