Çolak: İstifalar Abartıldı

Çolak: İstifalar Abartıldı
Saadet Partisi Rize İl Başkanı Cemil Çolak, eski genel başkanları Numan Kurtulmuş'un partiden ayrılmasından sonra partiden yapılan istifaların abartıldığını söyledi.

Partisinin Ardeşen ilçe başkanlığına gelen Çolak, Saadet Partisi Genel Merkezince, partinin Ardeşen İlçe Başkanlığına atanan Ekrem Okutan'ı makamında ziyaret etti. Çolak, ziyaret sonrası partinin ilçe yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yaptı.

Toplantıda, partinin eski genel başkanı Numan Kurtulmuş'un partiden ayrılışının ardından partiden istifalar ve genel merkez kongre hazırlığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Çolak, ''Partimiz, en son yapılan kongrede yara aldığı belli'' dedi.

Kurtulmuş'un partilerinde güzel işler yaptığını ifade eden Çolak, ''Kurtulmuş, partide güzel işler yaptı, biz de ahde vefayı unutmayız, kendisine müteşekkiriz. İçimizdeki istifalar gösterildiği kadar abartılı değildir. Bizler, yönetimden ve başkanlıktan ayrılan arkadaşlarımızla görüşerek kendilerine yeni yol güzergahlarında başarılar diledik. Bundan sonraki çalışmalarımızda güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Partimizin Ardeşen İlçe Başkanı Erkek Okutan Bey, Genel Merkezimizin onayı ile atanmış bulunmaktadır. Allah kendisine ve arkadaşlarına yardımcı olsun'' diye konuştu.

Çolak, partilerinin 17 Ekim'de yapılacak olağanüstü kongresinin bugüne kadar yapılan kongrelerin en devasası olacağını da ifade etti.