Çoruh Elektrik'ten Elektrik Kesintisi Açıklaması

Çoruh Elektrik'ten Elektrik Kesintisi Açıklaması
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş Rize Müdürlüğü tarafından Rize ile birlikte bölgede hizmet verilen illerde yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle açıklamada bulunuldu.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş Rize Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava muhalefeti nedeniyle enerji nakil hatlarında arızalar meydana geldiği ifade edilerek, gerek olumsuz hava şartları gerekse kapalı köy yolları nedeniyle ekiplerin arıza mahallerine ulaşmakta güçlükler yaşadığı kaydedildi. Açıklamada ayrıca kriz masaları oluşturulduğu ifade edilerek, vatandaşların ihbar ve taleplerini 24 saat görevde olan Çağrı Merkezine 444 9 186 numaralı telefondan iletebilecekleri belirtildi.

elektrik-kesintisi-calismalari-(3).jpg

Yapılan açıklamada, “Bilindiği üzere ülkemiz ve bölgemiz genelinde Perşembe gününden itibaren başlayan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava muhalefeti nedeniyle enerji nakil hatlarımızda arızalar meydana gelmektedir. Gerek olumsuz hava şartları gerekse kapalı köy yolları nedeniyle ekiplerimizce arıza mahallerine ulaşmakta güçlükler yaşanmaktadır.

İl Valiliği, İlçe Kaymakamlığı ve Belediyelerle koordinasyon kurularak çalışmalara devam edilmektedir. İl Müdürlüklerimizde de Kriz Masaları oluşturulmuştur. İhbar ve taleplerinizi 24 saat görevde olan Çağrı Merkezimize 444 9 186 iletebilirsiniz.

Tüm imkânlar seferber edilerek 24 saat aralıksız çalışmalarımız devam etmektedir. Oluşturulan kriz merkezleri ile gelişmeler anında takip edilip değerlendirilerek nakil hatlarımız öncelikli olmak kaydıyla oluşan arızalara teknik ekiplerimizce en kısa süre içerisinde müdahale edilmektedir.” denildi.

elektrik-kesintisi-calismalari-(1)-002.jpgelektrik-kesintisi-calismalari-(2)-002.jpgelektrik-kesintisi-calismalari-(4)-002.jpg

elektrik-kesintisi-calismalari-(5)-001.jpgelektrik-kesintisi-calismalari-(6).jpg