Cübbeli Ahmet Hoca Rize’yi Coşturdu ! VİDEO İZLE

Cübbeli Ahmet Hoca Rize’yi Coşturdu ! VİDEO İZLE
Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi’nin vuslatının 6.yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programa özel konuşma hazırlayan Cübbeli Ahmet Hocanın videosu programa katılanları coşturdu.

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi’nin vuslatının 6.yıldönümü dolayısıyla dün akşam düzenlenen programa video konferans sistemiyle katılan kamuoyunun Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanıdığı Ahmet Mahmut Ünlü Hoca, sohbet özel programıyla Rizelilerin gönlünü bir kez daha fethetti.

Konuşmasında Rize’nin kendisi için ayrı bir yeri bulunduğunu vurgulayan Cübbeli Ahmet Hoca, konuşmasına “Rize benim memleketim sayılır. Kendi memleketim Görele’den daha fazla Rize’yi bilirim. Merkezini, ilçelerini köylerini hep dolaşmışım sohbetler yapmışım icazette bunmuşum. Bu itibarla sizleri hemşehrilerim sayarım.” ifadeleriyle başladıktan sonra gönülleri fetheden o konuşmasını gerçekleştirdi.

Duygusal yüklü konuşmasında Zavendikli Mustafa Hoca’dan övgüyle söz eden Cübbeli Ahmet Hoca, Zavendikli Mustafa Hoca’nın eksikliğinin Rize’nin dışında Karadeniz Bölgesi ve Türkiye için bir noksanlık olduğunu da sözlerine ekleyerek, Zavendikli Hoca'nın yerinin kıyamete kadar doldurulamayacağını ifade etti.

Cübbeli Ahmet Hoca, Zavendikli Mustafa Hoca Efendi’nin cenaze törenine de katılmıştı.

İşte Cübbeli Ahmet Hoca’nın Rize’ye özel o konuşmasının tamamı: