Çulhanoğlu'na Rize'den Kazıklı Dövizle Mesaj Gönderdi

Çulhanoğlu'na Rize'den Kazıklı Dövizle Mesaj Gönderdi
Ulusal Parti Genel Başkanı Gökçe Fırat Çulhaoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sarf ettiği tehdit ve hakaretli sözlere Rize’den kazıklı mesaj verildi.

Ulusal Parti Genel Başkanı ve Türksolu Gazetesi başyazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sarf ettiği “Ne kadar çırpınsanız da kendinizi aklamaya da çalışsanız Tayyip Efendi eninde sonunda asılacaktır. Bakın elimizde Tayyip Bey'in sevdiği renkten yeşil renkte bir halatımız var. Ama Tayyip Bey için bu ip bile fazladır. Tayyip Bey'i iple mi asalım yoksa kazığa mı oturtalım?” şeklindeki tehdit ve hakaret sözlerine Ak Parti Rize İl Başkanlığı'nca düzenlenen Rize Sivil Toplum Platformu ve Rize Erdoğan Gönüllüleri tarafından da desteklenen ‘Haydi Rize Başkanına Sahip Çık’ yürüyüşünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın babaocağı Güneysu (Eski ismi Potomya)’dan kazıklı cevap verildi.

Yürüyüşün sona erdiği İsmail Kahraman Kültür merkezi önünde düzenlenen destek mitingi sırasında bir vatandaş elindeki kazığa astığı dövizde Çulhanoğlu’na tepkisini “Gökçe Fırat Çulhaoğlu Buda Sana Potomya’nın Kazığı” şeklinde ifade etti.

ulusal-parti-genel-baskani-gokce-firat-culhaogluna-rizeden-mesaj1.jpgulusal-parti-genel-baskani-gokce-firat-culhaogluna-rizeden-mesaj2.jpgulusal-parti-genel-baskani-gokce-firat-culhaogluna-rizeden-mesaj53.jpg

YÜRÜYÜŞE VE DESTEK MİTİNGİNE AİT FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFIN ÜZERİNE TIKLAYABİLİRSİNİZ...

haydi-rize-baskanina-sahip-cik-yuruyusune-yogun-ilgi053-001.jpg