Cumhurbaşkanı Erdoğan Onay Verdi Rize’nin Gönül Evladı Rize Milletvekili Aday Adayı Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Onay Verdi Rize’nin Gönül Evladı Rize Milletvekili Aday Adayı Oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın övgüsünü kazanan ve Erdoğan’ın Rize ziyaretinde tebrik ettiği Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Milletvekilliği Adaylığı için il başkanlığından istifa etti.

3,5 yıldır Ak Parti Rize İl Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren ve Ak Parti’de uzun zamandır partinin değişik kademelerinde görev alan, üstlendiği her görevi layıkıyla yerine getirerek, Rize’de ayak basmadık yer bırakmayan ve bunun neticesinde 7’den 70’e herkesin sevgisini ve gönlünü kazanan, 15 Temmuz darbe girişimde ilk andan itibaren sahada olan Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere İl Başkanlığı görevinden istifa etti.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize ziyaretinde Ak Parti Rize İl Başkanlığını ziyarette bulunmuş ve bu ziyaret esnasında Avcı’yı çalışmaları dolayısıyla tebrik etmişti.

Erdoğan’ın Avcı’nın Rize Milletvekilliğine sıcak baktığı ve istifasına onay verdiği bilgisine ulaşıldı. 

CUMA GÜNÜ SAAT: 14.00'DA MÜRACAATINI YAPACAK

Avcı'nın Ak Parti Rize Milletvekilliği Aday Adaylığı başvuru dosyasını Cuma günü saat: 14.00'da Ak Parti Rize İl Başkanlığına teslim edeceği öğrenildi.