Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Programı Netleşiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Programı Netleşiyor
13 Ağustos Perşembe günü memleketi Rize'ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize programı netleşiyor.

Rize’de 4 gün kalacak olan Erdoğan’ın Rize programı netleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Ağustos Perşembe akşamı Rize’ye gelecek, Pazar günü ise Rize’den ayrılacak.

Perşembe akşamı Trabzon’dan karayoluyla Rize’ye gelerek babaocağı Güneysu’ya geçecek olan Erdoğan, geceyi Güneysu’da geçirecek. Cuma günü Cuma Namazı ile Kıble Dağı Camii'nin açılışına katılacak.

Erdoğan, cami açılışından sonra Rize Merkeze geçecek ve  saat:14.00’te Rize Gönül Elçilerinin düzenlediği yemek programına katılacak. 15.30’da Rize Belediyesini ziyaret etmesi beklenen Erdoğan, aynı gün Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mütevelli Heyet Vakfı Toplantısına katılacak. Rize’deki Sivil Toplum Örgütleriyle de Cuma günü bir araya gelmesi beklenen Erdoğan’ın Rize Valiliğini de ziyaret etmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta sonunu ise Güneysu’daki evinde geçirecek. Erdoğan’ın Cumartesi ve Pazar günü evinde bazı görüşmeler ve kabuller yapması bekleniyor. Erdoğan, Pazar günü Rize programını tamamlayarak Rize’den ayrılacak.