Cumhurbaşkanı Rize'de Halka Hitap Etti VİDEO İZLE

Cumhurbaşkanı Rize'de Halka Hitap Etti VİDEO İZLE
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Rize'de vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, "Bu güzel vatanın hep beraber kıymetini bileceğiz."

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Rize'de vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, "Bu güzel vatanın hep beraber kıymetini bileceğiz. Memleketimizin hep beraber değerini bileceğiz. Hep beraber huzur içinde kardeşlik içerisinde geleceğimizi daha da parlak yapmak için çalışacağız." dedi. Gül, Rize'nin iki başbakan çıkartan il olduğunun altını çizerek şöyle konuştu: "Rize, bugün kü başbakanımızın memleketi olan bir il. Siz de çok iyi biliyorsunuz ki Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan benim de en eski ve en değerli arkadaşlarımdan."

abdullah-gul-rizede-(1).jpg

abdullah-gul-rizede.jpg

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Rize'ye geldi. Vali ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Gül, daha sonra valilik önünde bekleyen vatandaşların yanına giderek onları selamladı ve tokalaştı. Vatandaşlar Gül'e sevgi gösterisinde bulundu.

abdullah-gul-rizede-(2).jpg

abdullah-gul-rizede-7.jpg

VALİLİK ÖNÜNDE VATANDAŞLARA HİTAP ETTİ

Valilik önünde toplanan vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Gül, "Bugün memleketimizin Türkiye'nin bu güzel şirin ilinde Rize'de bulunmaktan sizlerle beraber olmaktan kucaklaşmaktan inanın ki çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Aslında Rize'ye daha önceki yıllarda birkaç kez gelmek istedim ama o günlerde maalesef sel felaketleri oldu. Başka gelişmeler oldu. Buradan arkadaşlarım 'bu geziyi biraz daha erteleyelim de daha güzel bir günde gelin' dediler ve bugüne kaldı. Bugün de gerçekten Karadeniz'in, Rize'nin bütün güzelliği, bütün şirinliği sizlerle beraber gün gibi ortada. Böyle bir günde sizlerle beraber olmak benim için Cumhurbaşkanınız olarak gerçekten büyük bir mutluluk. Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün vatandaşları istedikleri yere gider istedikleri yerde yaşayabilirler. Bu güzel vatanın hep beraber kıymetini bileceğiz. Memleketimizin hep beraber değerini bileceğiz. Hep beraber huzur içinde kardeşlik içerisinde geleceğimizi daha da parlak yapmak için çalışacağız. Rize, cumhuriyetin başından beri çok partili sisteme geçtiğimizden beri çok önemli siyasetçiler yetiştirmiş çok önemli devlet adamları yetiştirmiş. ve iki başbakan çıkartmış. Bugünkü başbakanımızın memleketi olan bir il. Siz de çok iyi biliyorsunuz ki Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan benim de en eski ve en değerli arkadaşlarımdan. Dolayısıyla hep beraber bu ülkeyi bütün şehirlerimizi çok daha güzelleştirmek, çok daha zenginleştirmek, sizlerin huzurunuzu, mutluluğunuz çok daha artırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

abdullah-gul-rizede-(4).jpg

abdullah-gul-rizede-(5).jpg

abdullah-gul-rizede-2.jpg

Öte yandan Cumhurbaşkanı Gül'ün valiliğe gelişi sırasında kendisi adına Rizeli bir sanatçı tarafından tulum eşliğinde seslendirilen eseri dinledi. Eserden memnun kalan Gül, sanatçıyla tokalaşarak teşekkür etti.

Açıklamalarının sonrasında Cumhurbaşkanı Gül'e Vali Nurullah Çakır tarafından U 20 Dünya Kupası maçı bileti hediye edildi.

abdullah-gul-rizede-6.jpg

abdullah-gul-rizede-9.jpg

abdullah-gul-rizede-10.jpg

abdullah-gul-rizede-8.jpg

abdullah-gul-rizede-5.20130612150646.jpg

abdullah-gul-rizede-(3).jpg

abdullah-gul-rizede-(6).jpg

abdullah-gul-rizede-(7).jpg

abdullah-gul-rizede-(9).jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ
Cumhurbaşkanı Gül'den Kılıçdaroğlu'na Ret

Rize Güzelliklerine Güzellik Katacak

 RTEÜ Herkese Sorumluluk Katıyor

Cumhurbaşkanı Gül Rize'de Çay Topladı

 Rize Valiliği Cumhurbaşkanı Onuruna Yemek Düzenledi

Gül, Yaş Çayın Kuru Çaya Dönüşmesini İnceledi