D. Karadeniz'de 6 İl'e Uyarı

D. Karadeniz'de 6 İl'e Uyarı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadenizde bugün 6 ilde kuvvetli yağışlar beklendiğinden Rize Valiliği tarafından uyarı açıklaması yapıldı. İşte valiliğin o uyarısı:

Rize Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11. Bölge Müdürlüğü'nün bügün sabah saatlerinden itibaren Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde yer yer kuvvetli yağışlar beklenildiği bildirilerek yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Açıklamada,  Bölgemizde gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Çarşamba günü (bugün) sabah saatlerinden itibaren Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, bugün beklenen yağışların ani sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar ve yıldırım gibi riskler oluşturabileceğine dikkat çekilerek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.