Darp Etmekle Suçlanan Müezzinin Oğlundan Açıklama

Darp Etmekle Suçlanan Müezzinin Oğlundan Açıklama
Rize’de imamı darp etmekle suçlanan müezzinin oğlu Z.S.’den açıklama geldi.

Rize’de Dalyan Camisi İmamı Nuh Çakır’ı darp etmekle suçlanan caminin eski müezzininin oğlu Z.S., suçlamaları kabul etmeyerek, darp olayının yaşanmadığı ve imamla aralarında arbede çıktığını söyledi.

Z.S. yaptığı açıklamada, cami imamı Nuh Çakır’ın, babası A.S.’ye iftira attığı ve bir gün öncesinde babası ile aralarında çıkan tartışma dolayısıyla imam Nuh Çakır ile görüşmek üzere camiye gittiğini ifade ederek, “Cami çıkışında Çakır ile görüşmemizde daha önceki iftiralarını yineleyip, tarafıma hakarette bulunduğu için aramızda tartışma çıktı. Çıkan tartışma da arbedeye dönüşünce olay yerinde bulunan arkadaşım bizleri ayırdı. İddia edildiği gibi babam kesinlikle olay yerinde olmayıp olayla ilgisi ve bilgisi bulunmamaktadır. Hiçbir şekilde kesinlikle sonucunu tasvip etmediğimizi bu olayın bu aşamaya gelmesinin tek sorumlusu iftira atmasıyla beraber hakaret etmesidir.” dedi.

Z.S. bir gün öncesinde babası ile imam Nuh Çakır arasında belirtildiği gibi yol kesme ve saldırıda bulunulup hakaret edilmediğinin de olay mahallinde bulunan şahitlerce belli olduğunu sözlerine ekledi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de İmam Darp Edildi