Denizde Kaybolan Genç Öğretmenden Acı Haber

Denizde Kaybolan Genç Öğretmenden Acı Haber
Samsun'da serinlemek için girdiği denizde kaybolan 24 yaşındaki öğretmen Halil Azizoğlu kurbağa adamlar tarafından bulundu. Hastaneye kaldırılan genç öğretmen hayatını kaybetti.

Olay, Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı Cumhuriyet Mahallesi sahil kısmında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre annesi, ablası ve diğer yakınları ile birlikte Atakum sahiline yüzmek için giden Halil Azizoğlu bir süre sonra akıntıya kapıldı. Gözden kaybolan genç öğretmen için Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hem su altında hem de su üstünde arama çalışması başlatıldı. 2 saat süren arama neticesinde genç öğretmen kurbağa adamlar tarafından bulundu. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan genç, yaşam mücadelesini kaybetti.

Öte yandan denizde boğulan gencin bu yıl İngilizce öğretmeni olarak Hatay'ın Kırıkhan ilçesine atandığı öğrenildi.

halil-azizoglu-rizeli-ingilizce-ogretmeni-samsunda-denizde-boguldu.jpg

Denizde Kaybolan Genç Öğretmenden Acı Haber

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.