Denizli Rize'de Telafi Peşinde

Denizli Rize'de Telafi Peşinde
Ligin 8. haftasında Rizespor ile Rize'de karşılaşacak Denizlispor evindeki Boluspor mağlubiyetini telafi etmek amacıyla Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

PTT 1.Lig ekiplerinden Denizlispor, averajla lig ikincisi durumunda bulunan Rizespor'u yenerek, geçen hafta kendi sahasında Boluspor karşısında kaybettiği 3 puanı telafi etmenin hesaplarını yapıyor.

Ligde oynadığı 6 maçtan 3 galibiyet ve 3 mağlubiyetle ayrılan yeşil siyahlılar, 9 puanla puan cetvelinde 8'inci sırada bulunurken, bu sezon deplasmanda oynadığı 2 maçtan bir galibiyet ve bir mağlubiyetle ayrıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda yenen, Tavşanlı Linyitspor'a ise mağlup olan Denizlispor, 3.deplasman maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor.

PTT 1. Ligde beraberliği olmayan tek takım olan ve Rizespor maçından sonra, gelecek hafta içinde Samsunspor ile yine deplasmanda erteleme maçını oynayacak olan yeşil siyahlılar, ondan sonra Kartalspor deplasmanına gidecek. 1 haftada 3 deplasman maçı yapacak olan Horozlar, Rize-Samsun-İstanbul'dan oluşan bir haftalık yolculuğa 24'ü futbolcu toplam 40 kişilik kafile ile çıkacak.

İPEKOĞLU: EVDEKİ MAĞLUBİYETİ TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ

Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, geçen hafta kendi sahalarında Boluspor'a yenilerek hiç beklemedikleri puan kaybına uğradıklarını belirterek, "Önümüzde birbirinden zorlu 3 deplasman maçı var. Boluspor maçındaki puan kayıplarımızı telafi etmek istiyoruz. Öncelikle Ç.Rizespor maçını düşünüyoruz. Denizlispor iyi oyunculardan kurulu kaliteli bir takım. Deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz. Bu 3 deplasman maçında alacağımız sonuçlar ileriki dönemdeki hedeflerimiz açısından da çok önemli" dedi.

BAŞKAN URKAY: 3 DEPLASMANDAN MÜMKÜN OLDUĞU KADAR PUAN TOPLAMALIYIZ

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ise, zorlu 3 deplasman maçından mümkün olduğu kadar çok puan toplamaları gerektiğini belirterek, "İyi bir takım olduk. Geçen hafta Boluspor karşısında iyi oynayan bizdik ancak galip gelmeyi başaramadık. Şimdi 1 haftalık süre içerisinde 3 deplasman maçına çıkacağız. Bu deplasman turu mali olarak da bize büyük yük getirecek" dedi.

Denizlispor'da stoper Burak Özsaraç dışında eksik bulunmuyor.