Denizlispor'da imza şov

Denizlispor'da imza şov
Denizlispor anlaşmaya vardığı 6 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

TFF 1.Lig ekiplerinden Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Engin İpekoğlu’nun verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, Mersin İdmanyurdu’ndan İlhan Özbay, Gençlerbirliği’nden Sakıb Aytaç, Göztepe’den Ömer Ateş, Antalyaspor’dan Baran Yardımcı, Yusuf Onur Arıkan ve Hüseyin Atalay ile sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine asbaşkan Veysel Gühan, basın sözcüsü Nihat Aracı, yöneticiler ve futbolcular katıldı. Denizlispor Asbaşkanı Veysel Gühan imza töreninde yaptığı açıklamada, Denizlispor’un bir marka olduğunu belirterek, “Hedefimiz bu markayı en iyi yere getirmektir. Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda görüştüğümüz oyuncularla anlaştık ve sözleşme imzaladık. Bugünden itibaren takımımız Bolu’da kampa girecek. Kampta teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, İlhan Özbay ve Sakıb Aytaç 2'şer, Ömer Ateş, Baran Yardımcı, Yusuf Onur Arıkan ve Hüseyin Atalay 1’er yıllık sözleşme imzaladı.

denizlisporda-imza-sov-1.jpg